Gezien op Netflix | Kerstfilms

De kerstfilms kunnen wat mij betreft niet vroeg genoeg aangezet worden, en gelukkig is Netflix er altijd om in die behoefte te voorzien. Ik heb er al een paar gezien, en ik ben natuurlijk nog lang niet uitgekeken.

Foto door John-Mark Smith op Pexels.com

A Castle For Christmas
Een bestsellerauteurreist naar Schotland om aan een schandaal te ontsnappen. Daar wordt ze verliefd op een kasteel en neemt ze het op tegen de norse hertog die er de eigenaar van is.
Deze film geeft je precies de zoetsappigheid die je verwacht. Ik vind het heerlijk, één van de leukste die ik dit jaar gekeken heb. Natuurlijk een tikje voorspelbaar, maar dat maakt het niet minder leuk.

Falling for Christmas
Een erfgename die aan geheugenverlies lijdt, valt onder de hoede van een eigenaar van een skihut.
Een nieuwe film, uit dit jaar. Ik vond hem erg leuk, met momenten van hardop lachen, maar ook momenten van een traantje wegpinken. Aanrader!

Christmas Made To Order
Wanneer een architect zijn familie met Kerstmis ontvangt, wendt hij zich tot een vakantiecoördinator voor hulp. Haar deskundige kerstgedachte brengt zijn familie samen, maar geen van beiden verwachtte dat het hen dichter bij elkaar zou brengen.
Ik miste in deze film een beetje de chemie tussen de acteurs, dat was wel jammer. Maar hé, hallo hysterische over de top kerstversiering! Deze film zorgt wel voor een instant kerstsfeer, en alleen daarom al is hij toch leuk.

Christmas Wedding Planner
Een huwelijksplanner zit midden in de drukte van het plannen van de exclusieve bruiloft van haar nicht, wanneer een knappe privédetective haar wereld helemaal op zijn kop zet.
De kerst had een beetje een bijrol in deze film, hij had zich met een aanpassing van de kleding in principe in ieder seizoen kunnen afspelen. Maar wel vermakelijk.

Four Christmasses
Wanneer hun plannen voor een vakantieuitje in het water vallen moet een koppel hun kerstdagen doorbrengen met hun familie. Terwijl Brad niet kan wachten tot de uren voorbij zijn, overweegt Kate of haar familie geschift is of niet.
Geen ontluikende romance in deze film, de hoofdpersonages zijn al een stel. Ik ergerde me als kijker met de personages mee aan de bizarre families. Tikje overdreven soms, bij vlagen wel grappig. Niet mijn favoriet uit dit lijstje.

Heb jij al zin in kerstfilms?

Een gedachte over “Gezien op Netflix | Kerstfilms

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.