Even lekker weg

Het was al langer gepland, maar even leek het erop dat het niet door zou kunnen gaan. Maar of ik nou thuis tot rust kom of in Limburg, dat maakt natuurlijk niet uit. Het ging goed met me, dus zaten we afgelopen week heerlijk een midweekje in het mooie Limburg. En het was weer heerlijk.

Op maandagmiddag kwamen we aan bij Landal in Reuver, en toen deden we eigenlijk niet zo veel meer. Lekker een beetje settelen in het huisje, pannenkoeken bakken en natuurlijk lekker met de hondjes over het park wandelen.
Dinsdag was het heerlijk weer, dus besloten we om Maastricht en Valkenburg te bezoeken. Valkenburg was nog erg rustig, we waren helaas net te vroeg voor de kerstsfeer, maar je zag wel overal winkeltjes en horecagelegenheden waar mensen druk bezig waren met de kerstversiering. Maar ondanks de rust was het toch weer leuk om door de oude straatjes te struinen en die leuke toeristenwinkeltjes te bekijken. En natuurlijk hoort een terrasje in de zon er ook bij.
Maastricht vind ik ook altijd een mooie stad om even te bezoeken. In de winkelstraat vonden we onder andere het pop-up kerstwinkeltje. Hier hebben we ons wel even vermaakt.

Woensdag was het helaas minder mooi weer, dus wilden we graag iets doen waarbij we meer binnen zouden zijn. Het werden drie kerstshows, vlak bij elkaar. We gingen naar Tuincentrum Schmitz, Tuincentrum Daniëls en Tuincentrum Bij Stox. Meer foto’s van de kerstshows komen natuurlijk nog.

Op donderdag bezochten we nog een kerstshow, van Tuincentrum Leurs in Venlo. We maakten ook leuke kerstfoto’s met z’n allen, en we aten er een heerlijke pizza.
Natuurlijk hebben we tijdens de vakantie ook lekker gezwommen in het subtropisch waterparadijs van Landal. Dat mocht ik alleen als de wondjes echt goed droog waren, en dat waren ze gelukkig. En voor de zekerheid hadden we nog waterdichte pleisters. En natuurlijk ontbreekt ook het eekhoorntje niet. Deze keer zagen we er niet zoveel als andere keren, maar hij kwam wel heel dichtbij. Helaas was hij ook heel vlug als ik de camera tevoorschijn haalde.

We hebben een heerlijk midweekje gehad, lekker tot rust gekomen en ontzettend genoten. Het was alweer een jaar geleden dat we hier waren, en ik was er zo aan toe. Gelukkig kon het toch doorgaan.

De link in deze post is een affiliate link. Zie mijn disclaimer voor meer info.

Een gedachte over “Even lekker weg

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.