Gelezen | Twaalf dagen voor Kerst van Jenny Bayliss

Twaalf dates met twaalf verschillende mannen. Het lot zou Kate goed gezind moeten zijn… Als het op relaties aankomt, zegt de vierendertigjarige Kate Turner graag ‘Bah, humbug’. Het besneeuwde, slaperige stadje Blexford zit immers niet bepaald vol met date-waardige, leuke mannen. Trouwens, wie heeft een man nodig als ze haar geluk heeft gevonden in haar carrière als ontwerper en in haar ‘bijbaantje’ als bakker voor het café van haar jeugdvriend Matt? Maar dan schrijft haar goedbedoelende beste vriendin Laura haar in voor een datingbureau. Daar beloven ze eenzame singles te helpen om liefde te vinden voor de kerstvakantie begint…

Twaalf dagen voor kerst

Als je net als ik zin hebt in een feelgood boek in kerstsfeer, iets luchtigs wat gewoon lekker wegleest en waar je niet teveel over na hoeft te denken, dan is Twaalf Dagen Voor Kerst een hartstikke leuk boek.
Een heerlijk romantisch feelgoodverhaal, maar wel een tikkeltje voorspelbaar helaas. Ik had al vrij vlot door met wie ze ging eindigen. Toch gebeurt er genoeg in het verhaal om je aandacht vast te houden, en het idee van de twaalf dates is leuk uitgewerkt.
Het boek leest heerlijk weg, en de personages en de omgeving zijn erg goed beschreven. Je kunt de dates voor je zien, en je kunt de knusheid bijna voelen terwijl je leest.
Kortom, voor de diepgang of het spannende verhaal kun je deze wel overslaan, maar het is wel een aanrader als kerstige feelgood om tussendoor te lezen.

Een gedachte over “Gelezen | Twaalf dagen voor Kerst van Jenny Bayliss

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.