Cadeau tip: unieke handgemaakte sierraden van Art by Daan

December staat natuurlijk bekend als dé maand vol cadeautjes. Nou wordt uitgebreid funshoppen nog steeds sterk afgeraden, maar gelukkig kun je ook online de kleine ondernemer steunen.

De ring uit deze post kreeg ik van Art By Daan

Als ik een cadeau koop dan zoek ik dat graag met zorg uit, en daar neem ik ook met liefde de tijd voor. Ik steun, zeker in deze tijd, liever een kleine ondernemer dan een grote keten. Er zijn een paar fysieke winkels in het dorp waar ik graag kom voor cadeaus, en ook online heb ik inmiddels een aardig lijstje van interessante webshops verzameld.
Eén van die webshops is Art by Daan, de webshop van Daniëlle Looije. Als edelsmid en kunstenares maakt zij prachtige, unieke sieraden. Ieder sieraad bevat een kunstwerkje van acrylverf, hierdoor is er geen enkel sieraad hetzelfde. Ben je op zoek naar iets wat niet in de webshop staat? Dan kun je altijd contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Voor mij maakte Daniëlle deze mooie, opvallende ring. Er wordt duidelijk zorg en aandacht besteed aan iedere bestelling, de ring werd mooi verpakt in een brievenbusdoosje bezorgd. Bij het uitpakken vond ik een keurig sieradendoosje, met daarin mijn ring. In het echt is hij nog mooier dan op de foto.
Ik vind het altijd lastig om een ring online te kopen, het is altijd de vraag of hij past. Maar deze ring is verstelbaar, ideaal.

Zoals je ziet is de steen groot en opvallend. Let trouwens niet op mijn droge handen, het is weer kouder buiten. Zelf hou ik daar wel van, maar als je liever een bescheidener sieraad draagt dan kun je ook goed slagen in de webshop van Daniëlle.
Ben je voor de komende feestdagen nog op zoek naar een uniek cadeau? Kijk dan zeker eens bij Art By Daan. Ook voor heren is er genoeg te vinden. De sieraden zijn waterbestendig, maar om ze zo lang mogelijk mooi te houden is het natuurlijk aan te raden om ze af te doen tijdens het douchen of sporten.

Voor wie zoek jij nog een cadeau?


2 gedachtes over “Cadeau tip: unieke handgemaakte sierraden van Art by Daan

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.