Uit de brievenbus | Indian Summer swap

Een tijdje terug deed ik weer een keer mee aan een swap, deze keer met het thema ‘Indian Summer’. Helaas ging er iets mis met het pakket wat ik verstuurde, maar ik mocht wel een mooi pakket ontvangen.

Allereerst mijn verzonden pakket, wat is er gebeurd DHL? Het pakket lijkt gewoon in het niets te zijn verdwenen. Volgens DHL is het bezorgd op het aangegeven adres. De ontvanger was echter niet thuis, en bij thuiskomst was er geen pakket, en geen briefje.
DHL heeft een onderzoek ingesteld, de bezorger is nog een keer bij de ontvanger aan de deur geweest om aan te geven dat hij zich niet kon herinneren dat hij daar op de bezorgdag was geweest, en dat was het. “Meer kunnen we niet voor u doen, volgens de gegevens is het pakket bezorgd zonder bijzonderheden.”
Extra zuur is dat er ook persoonlijke cadeautjes in zaten. En het is gewoon weg. Zo zie je maar, er kan ook wat misgaan bij swaps. Helaas.
Zodra bleek dat het pakket niet meer boven water ging komen heb ik natuurlijk nog wel iets nagestuurd, maar ik baal hier wel van.

Hoe zuur ook, het ontvangen ging gelukkig wel goed. Dat ging ook bijna mis, zonder videodeurbel had ik niet geweten dat het in de oud papier container was bezorgd, maar dat is goed gekomen en PostNL heeft het wél netjes opgelost.
Zoals je kan zien kreeg ik een goed gevuld pakket. Het was weer een feestje om uit te pakken.

♥ Ik kreeg wat leuks voor de tuin: seedbombs met een mix van verschillende eetbare dingen, een mini-plantenkastje en ook nog confetti met zaadjes.
♥ De inwendige mens werd ook verwend met rosé, een bockbiertje en lekkere bonbons.
♥ Ik kan ook weer even vooruit met creatieve dingen. Ik kreeg stempels, kaarten om mee te knutselen, een schrift met stippen, kaarten om in te kleuren en servetten.
♥ Servetten kunnen natuurlijk ook in huis, net als de kaarsen in die prachtige herfstkleuren. Die gaan mooi staan in het herfststukje wat ik nog wil maken.
♥ En tot slot kreeg ik drie setjes met mooie oorhangers.

Ik ben weer erg blij met mijn ontvangen pakket, maar ik heb ook wel ontzettend de balen van mijn verdwenen pakket. Er is wel eens een kaart of brievenbusenvelop niet aangekomen, maar dat er een heel pakket met Track en Trace gewoon verdwijnt heb ik nog nooit meegemaakt. Maar het is niet anders helaas, en natuurlijk ga ik door zoiets niet stoppen met swappen, daarvoor is het veel te leuk.

5 gedachtes over “Uit de brievenbus | Indian Summer swap

 1. He gats, wat is dat balen zeg als je pakket niet aankomt. Zelf helemaal geen fan van dhl, maar anderzijds overal gebeuren die dingen natuurlijk.
  Je hebt zelf wel een heel leuk pakketje gehad in elk geval, super leuk!

  Like

 2. En DHL is normaal zoveel beter dan bijvoorbeeld PostNL 😦 Jammer dat het mis is gegaan en waar betaal je die track&trace kosten dan voor als je pakketje toch nog verdwijnt? Beetje flauw opgelost ook van DHL. Mag toch aannemen dat ze wel iets meer kunnen doen.
  Maar je hebt een leuk pakketje ontvangen!

  Like

  1. Ik ben normaal ook heel tevreden over DHL, maar dit valt tegen. Bij PostNL gaat ook wel eens wat mis (maar daar ben ik ook nog nooit een heel pakket kwijtgeraakt) maar zij lossen dingen tenminste wel netjes op in mijn ervaring.

   Geliked door 1 persoon

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.