Suppen bij De Groene Heuvels

Na een paar keer suppen op De Berendonck wilde ik natuurlijk ook de andere recreatieplas bij ons om de hoek wel eens proberen. Het is alweer een paar weken terug, maar inmiddels heb ik er gesupt.

Om te beginnen was het er een stuk rustiger, maar dat kan natuurlijk ook komen doordat het geen vakantie meer was. Ik was niet eens heel vroeg, maar ik had het water voor mij alleen.
Groot voordeel was dat ik mijn auto bijna in het water kon parkeren, dus ik hoefde niet te sjouwen met mijn spullen.
De recreatieplas is wel een stukje kleiner dan De Berendonck, ik ben de hele plas rond geweest. Het is ook veel minder strand, en er zijn geen waterskiërs om rekening mee te houden. Ik kon dus heerlijk op mijn gemak de plas rond.

Ik merk dat het me steeds beter af gaat, het wordt steeds een beetje minder lastig om balans te houden. Na het suppen heb ik nog heerlijk even gezwommen.
Heel jammer dat de zomer voorbij is en dat het weer een stuk slechter wordt nu. Ik hoop dat er toch nog een paar mooie dagen gaan komen, maar ik vrees dat het suppen er niet meer in gaat zitten tot het weer voorjaar is. Of ik moet een wetsuit gaan aanschaffen, daar zal ik eens naar gaan kijken.

5 gedachtes over “Suppen bij De Groene Heuvels

 1. Heerlijk he!
  Als je balans wat beter is kun je het hele jaar door suppen. Wanneer het windstil is, is het zelfs heerlijk om te doen. Een complete wetsuit is niet eens nodig. Ik draag dezelfde kleding als bij het hardlopen. Maar neem altijd wel een extra setje droge kleding en handdoek mee. In de herfst sup ik niet meer op blote voeten maar draag schoenen.

  Like

   1. Zelf draag ik mijn oude hardloopschoenen. Ik stap op vanaf de kant. Dus kom eigenlijk niet in het water. Maar je zou ook neopreen surfschoenen/laarsjes kunnen gebruiken. Of waterschoenen van bv Jobe. Die zien er uit als normale gympen maar zijn speciaal voor bv op de sup. Ik weet alleen niet of de laatste je warm houden wanneer je met je voeten het water in stapt.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.