Oktober mini-bucketlist

September was dus niet helemaal verwacht een drukke maand, en dat is ook te merken aan het resultaat van de maanddoelen, of beter, het gebrek daaraan.

Foto door Pixabay op Pexels.com

Ik wilde naar de bloeiende heide met de hondjes, en ik wilde paddenstoelen fotograferen. Ik heb afgelopen maand welgeteld één paddenstoel op de foto gezet, en de bloeiende heide is inmiddels wel uitgebloeid. Helaas is het er niet van gekomen om er naartoe te gaan toen alles nog in bloei stond.
Ik stuurde wél een verhaal in naar een schrijfwedstrijd, maar twee trainingen afronden op GoodHabitz, what was I thinking?

Een nieuwe maand is inmiddels begonnen, dus ook tijd voor nieuwe doelen.

♥ De tuin klaarmaken voor de winter. Alles planten en zaaien wat nu de grond in moet, en alle onkruid en alles wat klaar is met groeien eruit. En een indeling voor het komende jaar maken, er zijn wat dingen die ik anders wil neerzetten.

♥ Een herfststukje maken. Dat doe ik eigenlijk ieder jaar.

♥ Mijn creatieve kast opruimen. Ik heb heel veel spullen. Ik gebruik alles wat ik heb hoor, en er komt regelmatig iets bij, maar de kast is wel weer een keer aan een opruimbeurt toe.

Wat ben jij van plan deze maand?

4 gedachtes over “Oktober mini-bucketlist

  1. Wat een leuke plannen! Ik wil eigenlijk weer wat leuke nieuwe accessoires in huis. Dus ik ben al wat aan het shoppen geweest. Hoeft natuurlijk niet meteen in 1x af, maar goed. Verder wil/moet ik meer naar mijn gevoel gaan luisteren, dus dat staat ook op mijn bucket-list!

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.