Wandelen in de bossen bij Reuver

We komen inmiddels een paar jaar bij Landal Lommerbergen, maar wandelen deden we meestal op het park zelf, wat al prachtig is, of op andere plekken tijdens onze dagtripjes. Maar direct naast het park ligt ook een bos waar je heerlijk kunt wandelen.

Voor zover ik weet hoort het bos niet bij het park, en ik kon ook niet vinden hoe het bos heet, als het al een naam heeft. Tussen het park en het bos staat een hek, met een poort die tot 21.00 uur geopend is. Ben je dus te laat terug, dan moet je omlopen, en nee, dat weet ik niet uit ervaring.
In oktober ontdekten we het hek, en daarmee een klein stukje van het bos, want toen was het nogal nat en modderig. Maar nu was het beter weer en namen we een paar keer lekker de tijd om het bos te ontdekken.
En het bleek echt een heerlijk bos. Je kunt er lang wandelen, of een klein rondje lopen. Het is wel heuvelachtig in het bos, op sommige stukken kun je een aardige klim maken, en natuurlijk ga je ook altijd weer naar beneden. Vooral dat laatste kan overigens best lastig zijn als het modderig is, en het is ook wel iets om rekening mee te houden als je bijvoorbeeld geblesseerd bent.
Het brede pad tussen het bos en het park is vlak en ook begaanbaar met een rolstoel. Voor de rest van het bos zou ik het niet doen, maar misschien ben ik ook niet de juiste persoon om dat te beoordelen.
Wij hebben er in ieder geval een paar keer heerlijk gewandeld, en dat gaan we zeker weer doen als we weer een keer in de buurt zijn.

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.