Uit de brievenbus | 2x Cadeauswap

Deze en vorige maand deed ik via Twitter weer een keer mee aan een swap. Ik zag dat ik die van vorige maand nog helemaal niet hier gedeeld had, dus ik laat ze nu gewoon allebei zien.

Dit zat in de swap van vorige maand: Leuke boekjes vol creatieve ideeƫn, fimoklei, stiften, mijn lievelingschocola, een voetmasker, een tie dye set en een moestuinboek.

Afbeelding

Ook kreeg ik deze schattige truitjes voor Nina en Macho. Deze kwamen eerder aan, en zonder afzender, dus het was even raden, maar uiteindelijk bleek dat ze bij de cadeauswap hoorden.

Gisteren mocht het pakket van deze maand open. Ik had bericht gekregen dat ik het pakket bij ontvangst open mocht maken om er iets levends uit te halen, de Madagascar Jewel met een schattig potje.
Maar als zo’n pakket eenmaal open is is het wel extra lastig om de rest netjes ingepakt te laten hoor.
De andere cadeautjes uit het pakket waren een boek over de geschiedenis van tuinieren en de rol die vrouwen hierbij gespeeld hebben en een dik ‘kleuren op nummer’ boek.

Allebei weer leuke pakketten die goed bij me passen. Mooi om zo een verrassing uit de brievenbus te kunnen vissen, en ik vind het ook zo leuk om iemand anders weer blij te maken met een verrassing van mij.

3 gedachtes over “Uit de brievenbus | 2x Cadeauswap

  1. Wat een leuke pakketten heb je gehad! Daar wordt je wel blij van. Heb je het kleuren op nummer al eerder gedaan? Ben daar toch wel eens benieuwd naar of dat leuk is …

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.