Restaurant | Il Forno in Valkenburg

Tijdens onze minibreak zijn we onder andere een dagje naar Maastricht en Valkenburg geweest. Helaas regende het in Valkenburg nogal, dus nadat we even hebben rondgelopen door het centrum en de ruïnes hebben bekeken gingen we op zoek naar een plekje om te eten. Het werd Il Forno, een Italiaans restaurant.

We gingen buiten zitten, want ondanks de regen was de temperatuur heerlijk. Ik hou ervan om te luisteren naar de vallende regen, en naar voorbijgangers kijken is ook leuk. Maar natuurlijk ben ik ook even naar binnen gelopen.
Il Forno is een gezellig Italiaals restaurant met een ruime keus aan pizza’s, pasta en risotto, maar ook vlees- en visgerechten. Ook voor vegetariërs is er genoeg keus. Lief ging voor een pizza en ik koos voor een risotto met paddenstoelen. Het heeft ons allebei heerlijk gesmaakt.
De prijs was redelijk, geen budgetrestaurant, maar ook zeker niet duur. En je krijgt echt een vol bord eten, we zaten allebei vol. Alleen qua toetjes vonden we de keus wat tegenvallen, maar verder is dit wat mij betreft echt wel een aanrader.

2 gedachtes over “Restaurant | Il Forno in Valkenburg

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.