Recept | Verse muntthee met limoen

Ik ben gek op thee, maar muntthee uit een zakje vind ik niet zo lekker. Toch gaat verse muntthee er altijd wel in. meestal op een terrasje, maar soms maak ik hem zelf. Omdat ik nog een halve limoen over had probeerde ik die te combineren met de muntthee, en dat was een prima combinatie.

Ingrediënten voor 1 flinke kop thee
3 of 4 takjes verse munt
1/2 limoen
kokend water
een kneepje honing of agavesiroop

Breng het water aan de kook en laat het even doorkoken. Doe de takjes munt in een groot theeglas, snijd de limoen in vier stukken en giet het kokende water erbij. Voeg als laatste een kneepje honing of agavesiroop toe en roer het geheel door.
Ik vond de combinatie van de limoen en de munt erg lekker, dit ga ik zeker ook eens met andere soorten fruit proberen.

Een gedachte over “Recept | Verse muntthee met limoen

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.