Even er tussenuit

Eind vorige maand besloten we spontaan dat we er eigenlijk wel even uit wilden. Meestal doen we dat in januari, maar toen was alles nog dicht dus sloegen we over. Omdat we last minute boekten konden we alsnog voor een fijne prijs terecht op onze ‘vaste stek’, Landal de Lommerbergen in Limburg. Afgelopen week waren we even lekker weg.

Het weer hadden we helaas de eerste twee dagen niet mee. Het was regenachtig, en helemaal niet zo lekker warm als we hadden gehoopt, maar dat mocht de pret niet drukken. Gelukkig vonden we ook tussen de buien door tijd voor heerlijke wandelingen met Nina en Macho.

Een plan hadden we niet, we wilden er gewoon even tussenuit, even een andere omgeving, niks moeten en gewoon lekker genieten. En dat is helemaal gelukt. En gelukkig werd het weer in de loop van de week ook beter.

We reden een dagje naar Maastricht, en daarna door naar Valkenburg. De andere dagen bleven we dichter bij ‘huis’, Beesel, Kessel en natuurlijk kon een bezoekje aan de Max Verstappenshop in Swalmen ook niet ontbreken toen we daar zo dichtbij waren. We genoten van terrasjes, lekker eten en drinken, wandelingen in de natuur, van de hondjes en van elkaar.

We zaten nog in een oud type huisje, de meeste huisjes op het park zijn inmiddels verbouwd en ook deze serie schijnt in september tegen de vlakte te gaan. Wat ongetwijfeld ook een reden was voor de goeie prijs. Er is overigens helemaal niks mis met de oude huisjes hoor, ze zijn hooguit minder modern dan de nieuwere versie.
Zwemmen kon gelukkig ook weer. De vorige keer was het zwembad wel open, maar kon je maar één keer zwemmen tijdens de vakantie, nu was er gelukkig meer ruimte. We hebben iedere avond anderhalf uur kunnen zwemmen, en dat was heerlijk.

Ook Nina en Macho hebben genoten van onze minivakantie. En zoals altijd, jammer dat het weer voorbij is. Iedere keer zeggen we achteraf dat we de volgende keer een volle week zouden moeten nemen, misschien moeten we ons daar toch eens aan gaan houden.

4 gedachtes over “Even er tussenuit

  1. Wat heerlijk om er even uit te zijn geweest he! Paar weken geleden verraste mijn man me ook met een weekendje weg naar Limburg. Die wilde ook even naar de Max Verstappenshop, natuurlijk haha. Wij tellen nu af naar onze ‘grote’ vakantie.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.