Uit de brievenbus | Me-time swap

Ik deed via Twitter mee aan een swap met het thema ‘Me-time’, een thema waar ik erg blij van werd. Even tijd voor mezelf. Dit weekend mocht het pakketje open.

Ik kreeg een prachtige kaart, mooie blanco kaarten met handige clipjes, een blok met to-do lijstjes, een mooi notitieboekje, een gehaakte sleutelhanger, een heerlijk stuk zeep en een lekkere body cream van Rituals. En zelfs aan Nina en Macho is gedacht, voor hen kreeg ik een zakje met hondensnoepjes.
Hartstikke leuk om zo te swappen, en deze dingen ga ik zeker gebruiken!

2 gedachtes over “Uit de brievenbus | Me-time swap

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.