We hebben een nieuw bed!

We hadden het al langer over een nieuw bed, want ons oude bed was echt aan vervanging toe. Toen we de slaapkamer een minimake-over gaven besloten we dat het er echt maar eens van moest komen. Nog net voor de lockdown gingen we naar de woonboulevard.

Die minimake-over was wel echt mini hoor. Eigenlijk is er niet veel veranderd, behalve dat we wat donkergrijze accenten hebben aangebracht. Ook iets wat we al heel lang wilden doen, maar waar het nooit van kwam. Toen het raam er in november uit ging en er een nieuw kozijn geplaatst werd konden we overal goed bij, dus toen hebben we dat meteen maar gedaan.
Het plan was om in december dan eens te gaan oriënteren op een nieuw bed. Op de woonboulevard zaten verschillende beddenzaken, dus we konden meteen vergelijken. Persoonlijk vind ik een bed wel echt iets om in een fysieke winkel aan te schaffen namelijk. Online kun je niks voelen en proberen. Het was niet per se ons plan om meteen iets te kopen, maar achteraf ben ik blij dat we dat wel gedaan hebben, een week later gingen de winkels dicht.
Na verschillende beddenzaken hadden we eigenlijk twee goede matches. Bijna hetzelfde bed en qua prijs zat er ook niet veel verschil in. We kozen voor een bed bij Beter Bed, daar hadden we uiteindelijk een beter gevoel bij. Het duurde even, maar vorige week is hij bezorgd.

Het is een luxe boxpring geworden, een stuk hoger dan we eerst hadden, maar dat wilden we ook graag. Sjiek donkergrijs, net als de accenten die we al in de slaapkamer hadden aangebracht. Op de onderste foto kun je de kleur beter zien.
Het bed is netjes bezorgd en in elkaar gezet door Beter Bed. Binnen een half uur stond het. De levering heeft dan wel even geduurd vanwege corona, maar dat wisten we van tevoren en het was het wachten waard. Ik ben hartstikke tevreden over de service (en nee, ik word niet betaald om dit te zeggen) en we zijn blij met het bed. Het slaapt echt zo veel beter dan het aftandse bed wat we eerst hadden.

Een gedachte over “We hebben een nieuw bed!

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.