Happy birthday to me!

Vandaag mocht ik weer een jaartje ouder worden. En hoewel het in deze tijd misschien iets saaier is dan andere jaren heb ik toch een gezellige dag gehad. Een groter feestje doen we wel weer als dat weer mogelijk is.

Foto door Ylanite Koppens op Pexels.com

7 gedachtes over “Happy birthday to me!

  1. Van harte gefeliciteerd! Zelf denk ik ondertussen met mijn eigen familie, straks 1 groot familie feest maar geven of zo, gezien we inmiddels vanaf nov. geteld allemaal inmiddels jarig zijn geweest, in maart, april en mei, komt de volgende familie rode, laat staan, de geboorte van mijn 2de kleinkind in aug. als het goed is.

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.