Gezien op Netflix

Tja, sinds corona maken we niet meer zoveel mee, dus ik nam weer een keer Netflix. Ik zit nog steeds graag met een boek op de bank, maar vind het ook heerlijk om lekker een film of serie te kijken. Dit keek ik de laatste tijd.

Why Little Women is a triumph

Little Woman
Het boek heb ik vroeger stukgelezen, ik was gek op de tekenfilmserie en ook de oudere film heb ik een paar keer gezien. En ik blijf het geweldig vinden. In februari heb ik de nieuwe verfilming in de bioscoop gezien, en toen ik zag dat hij op Netflix staat heb ik hem meteen nog een keer gekeken.

Sex Education
Het eerste seizoen had ik al eerder gezien, en het tweede seizoen staat er geloof ik al een tijdje op. Ik vind het een heerlijke serie. Humor, inclusiviteit en aandacht voor maatschappelijke issues. Hardop lachen en soms een klein traantje wegpinken, kom maar op met het derde seizoen.

The Matrix 1, 2 en 3
Ik denk dat ik een jaar of 14 was toen ik The Matrix voor het eerst zag. Toen vond ik het vooral een vage film en snapte ik er niet veel van, maar de actie vond ik wel mooi. Een paar jaar later heb ik de hele trilogie gekeken, en sindsdien heb ik hem nog een paar keer gezien. Ze zijn al wat ouder, maar ze blijven goed en iedere keer dat ik kijk zie ik weer iets nieuws. Ik ben heel benieuwd naar het vierde deel wat eraan zit te komen.

The Babysitters Club
Dit was vroeger echt één van mijn favoriete boekenseries, dus de serie kon ik natuurlijk niet overslaan. Erg leuk stukje jeugdsentiment, met de serie zijn ze de boeken trouw gebleven, maar wel met wat kleine aanpassingen zodat het beter in deze tijd past.

Wat zijn jouw aanraders?

4 gedachtes over “Gezien op Netflix

  1. Little Women blijft fantastisch, echt mijn favoriete kerst/koud/ziek-zijn/knusheid-film (is dat een ding ;)). Oei poeh aanraders, ik kijk nu Dash&Lily.. die is ook heerlijk om weg te kijken!

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.