Kerstshow | Tuinwereld Wijchen

Ik had hondenbrokken nodig, dus ik moest even naar het tuincentrum. En toen ik daar toch was kon ik de kerstshow natuurlijk niet voorbij lopen.

De kerstshow bij onze Tuinwereld is niet zo groot, maar ook niet zo druk en het staat er in ieder geval niet vol met mensen die er een dagje uit van maken. Het is dan ook niet moeilijk om afstand te houden, en je kunt alles heel goed zien.

We werden al snel begroet door vrolijke kerstmannen en muzikale rendieren.

Spookytown, de halloweenhuisjes van Lemax, had een eigen hoekje waar alles uitgestald staat.

Daarnaast waren er twee grotere scenes gebouwd, de Efteling en een uitgebreid kerstdorp.

En ook de mooi versierde kerstbomen mogen natuurlijk niet ontbreken.

Ik heb nog helemaal niks gekocht, maar er was al genoeg te koop. Ik vond het in ieder geval erg leuk om alvast een beetje in de kerststemming te komen.
Of we verder nog kerstshows gaan zien weet ik natuurlijk niet. Meestal gaan we in ieder geval ook naar Duiven, maar goed, daar zit het wél vol met mensen die speciaal voor de kerstshow komen en er een dagje uit van maken, dus of dat er dit jaar inzit is echt even afwachten. En anders komt dat hopelijk volgend jaar wel weer.

5 gedachtes over “Kerstshow | Tuinwereld Wijchen

 1. Ik heb er niet zo veel mee, maar die Eftelingdingen herkende ik wel meteen! Een mooie kerstboom mag natuurlijk niet ontbreken maar verder koop ik eigenlijk zelden kerstspullen, ik versier de boom gewoon altijd met hetzelfde spul (en ik vind ‘m nog ieder jaar prachtig :))

  Like

  1. Ik doe ook al jaren met dezelfde spullen hoor, maar ik vind het leuk om te bekijken. Vaak koop ik tegen de tijd dat we het op gaan zetten wel iets kleins voor in de boom ofzo, maar nooit een hele collectie.

   Like

 2. Wijchen ben ik vorige weer even snel doorheen gegaan omdat ik een cadeautje moest hebben, had niet echt tijd, maar de kerst decoratie binnen zag er prachtig uit. Duiven ben ik 3 weken geleden geweest op een maandag, toen was het nog wel te doen met drukte. Was ook weer prachtig trouwens!

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.