Dit was… September ♥

September ging best snel voorbij en inmiddels is de herfst echt begonnen. Het was, wederom, geen spannende maand, er gebeurt nou eenmaal niet zoveel dit jaar.

Wat gebeurde er allemaal in september?
Niet zoveel dus. We konden genieten van een paar heerlijke nazomerdagen, we wandelden veel met de hondjes en er was eindelijk weer een kleinschalig evenementje in een wijkcentrum. Schminken ging hem nog even niet worden, maar de kinderen werden ook erg blij van suikerspinnen en ik vond het al leuk om weer iets te kunnen doen. We gingen ook voor het eerst in maanden weer een keer op stap met ons hondenwandelgroepje, erg leuk om elkaar weer even te zien.

Food
We ontdekten een bij toeval een nieuw pizzatentje waar ze toevallig heerlijke pizza’s serveerden. Ook mochten we komen lunchen bij The Fresh Factory, gingen we weer een keer uit eten in Duitsland en aten we een avond bij de Makro. Verder ging ik aan de slag met mijn tomaten, ik maakte er onder andere soep en een miniquiche van.

Boeken
Ik las best lekker door deze maand. Ik las ‘Onder moeders vleugels’ nog een keer, ik las zes delen van de ‘Yoga Girl’ serie, het eerste deel had ik al eens eerder gelezen, en ik las de eerste drie delen van de ‘Waterfire Saga’. Ik begon ook in het vierde en laatste deel, maar die heb ik nog niet uit. In totaal heb ik nu 78 boeken gelezen dit jaar.

1 Second Every Day
Ook voor september heb ik weer een filmpje met een seconde per dag. Enjoy!

3 gedachtes over “Dit was… September ♥

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.