Gewoon even kletsen

Ik bedacht me dat ik al een week geen laptop aan heb gehad, veel te warm op mijn benen. Offline heb ik me prima vermaakt en genoten van het warme weer, al moest er ook wel gewerkt worden.

pexels-photo-1032650.jpeg
Foto door Travis Rupert op Pexels.com

Met dat soort weer ben ik eigenlijk extra blij dat ik momenteel thuis kan werken. In de pauze kan ik lekker in de tuin gaan zitten en als ik klaar ben kan ik rechtstreeks vanaf mijn werkplek naar de barbecue. In huis was het best warm, dat is dan wel weer een nadeel, want op kantoor is gewoon airco. Maar het was prima te doen beneden, en zelfs boven ging het wel als we ’s avonds de boel lekker door laten waaien. Alleen dinsdagnacht was het niet te harden boven, toen ben ik halverwege de nacht buiten gaan slapen.
Er is ook niet veel gebeurd hoor in mijn afwezigheid. Ik heb lekker gelezen, genoten van het weer en vooral niet te veel gedaan. Oh, en mijn telefoon hield ermee op.
Dat zat er al wel aan te komen hoor, ik merkte al een tijdje dat de accu slecht werd. Maar opeens ging de accu ook bol staan. Het werd eng, ik durfde hem amper nog aan te raken als ik aan het opladen was. Inmiddels ben ik de trotse bezitter van een iPhone 7, met meer geheugen, want dat was ook een reden dat ik al een tijd ruzie had met mijn oude telefoon. Tot nu toe bevalt hij erg goed.
Komende week gaat het weer iets koeler worden en dan zet ik vast wel weer vaker de laptop aan, maar voor vanavond schakel ik lekker weer uit en ga ik nog even buiten lezen.

Fijn weekend!

6 gedachtes over “Gewoon even kletsen

 1. Tip voor de laptop op schoot, dat had ik met mijn vorige laptop ook, dat komt ook omdat ze wat ouder worden natuurlijk, ik pakte een atlas, boek dus, die net iets groter was van de laptop of even groot, en zette die op schoot neer en daarop de laptop… is het te hard, een dun kussentje onder het boek of blad wat dan ook… en het gaat, je zou dus ook een plat dienblad kunnen gebruiken of zo… ook als het straks kouder is, hahaha ik kreeg toen telkens jeukende bovenbenen vandaar…

  X

  Like

   1. Oh ja, dat snap ik, is een tip voor later in het jaar eventueel šŸ˜‰ Toch nog even een boek eronder zodat de warmte van de labtop wat meer weg kan šŸ˜‰

    Like

  1. Tja… vast niet veel slechter dan met een boek of een telefoon, dan zit mijn nek niet echt anders. Als ik er echt lang mee werk zet ik hem wel op een tafel hoor šŸ™‚

   Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.