Kei-tof!

Een tijdje terug vond ik na het sporten een klein kunstwerkje, een steen met een mooie stippentekening. Omdat ik het idee had dat er iets achter zat heb ik hem mee naar huis genomen om dat uit te zoeken.

109129602_3163633767060674_2036902907286895062_o

Op de achterkant van de steen was iets geschreven, maar ik kon helaas niet meer lezen wat precies. ‘Lof’ of ‘tof’, en iets met ‘FB’, dat zou Facebook wel zijn dacht ik.
Ik vroeg het op Twitter, daar krijg je vaak nog wel antwoord op zoiets als iemand het weet. Zo kwam ik erachter dat er op Facebook verschillende groepen actief zijn met mensen die stenen beschilderen en ergens neerleggen. We kwamen erachter dat mijn steen uit de groep ‘Kei-tof’ kwam, en daar bleken inderdaad mensen uit mijn omgeving actief te zijn.
Het idee is dat je lekker creatief bezig kunt zijn en dit kunt delen om iemand anders een glimlach te bezorgen. Als je een steen vindt kun je die thuis een mooi plekje geven, of je mag hem verder laten reizen. Hartstikke leuk, en glimlachen moest ik zeker.
De steen ligt hier nog, maar ik denk dat ik de tekst op de achterkant er even opnieuw op zet en dat hij dan verder mag reizen. Ik ben lid geworden van de groep, misschien dat ik zelf ook nog wel een paar stenen ga laten zwerven, ik vind het een erg leuk idee. Je wordt er in ieder geval vrolijk van.

Heb jij al eens een steen gevonden?

3 gedachtes over “Kei-tof!

  1. Ik vind heel veel stenen, en neem ze eventueel mee, maar geen beschilderde, hahahaha wel een heel leuk idee, wat ik ooit ook had met mijn doeken… om zo nu en dan ergens een schilderwerk neer te leggen, dat heb ik wel gedaan met foto’s van mijn werken met fb erop etc. in treinen ooit. Daar is nooit wat uitgekomen trouwens.

    X

    Like

  2. Aha! Ja, een tijdje terug zagen wij zo’n beschilderd steentje liggen op een paaltje hier in de buurt. We dachten: misschien per ongeluk achtergelaten door een kindje. Dus we hebben hem laten liggen.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.