Review | Stekkiebox

Ik hou van planten, in huis en in de tuin. Ik koop wel eens ‘volwassen’ planten, maar ik vind het ook erg leuk om zelf stekjes groot te brengen. Van Plant Rebelz mocht ik de Stekkiebox reviewen, en gisteren viel hij op de mat.

De Stekkiebox kreeg ik van Plantrebelz

img_1723

De Stekkiebox is een doos met vier verschillende stekjes die maandelijks bij je bezorgd kan worden. De box kost €22,50 en de stekjes worden door Plant Rebelz zelf geteeld. Zo garanderen ze kwaliteit.


De doos past gewoon door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. In de doos vindt je dus vier stekjes, en een omschrijving met hun namen en tips voor de verzorging. De stekjes zitten in een netachtig omhulsel wat gewoon mee de grond in kan. Daaromheen een plastic zakje en een papieren verpakking om er zeker van te zijn dat ze tijdens hun reis niet uitdrogen.

img_1743
Het enige nadeel? Op papier zijn de namen van de stekjes genummerd, met een plaatje van de volwassen plant. De stekjes zelf zijn helaas niet genummerd. De roze is wel te herkennen, maar van de drie groene was het even zoeken welke naam bij welk stekje hoorde.
Ik ontving een Alocasia Cucculata (luchtzuiverende plant), een Philodendron White Wave, een Musa Oriental Dwarf (bananenplant) en een Caladium.

img_1744

En kijk ze shinen in hun nieuwe potjes! Ik ben blij met de stekjes die ik heb gekregen. De Stekkiebox is een aanrader als je het leuk vindt om iedere maand een plantaardige verrassing op de mat te vinden en als je het leuk vindt om een stekje van kleins af aan groot te brengen. De bezorging is ideaal geregeld en de plantjes komen goed aan. Het is een cadeautje om te ontvangen.
Naast de Stekkiebox verkoopt Plant Rebelz ook losse stekjes en natuurlijk volwassen planten.

 

2 gedachtes over “Review | Stekkiebox

  1. Iedere maand 4 stekjes? Dat wordt veel potjes inslaan. Wel leuk om die stekjes dan uit te zien groeien tot grote planten.
    Ik ben veel bezig met stekken van eigen planten. Maar ja, dan heb je wel steeds dezelfde, dus dit geeft een mooie variatie.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.