Random wislist

Ik ben eigenlijk een heel tevreden mens en vaak weet ik niet eens iets te verzinnen om voor mijn verjaardag te vragen. Toch zijn er wel een paar materialistische dingen die ik graag zou willen hebben.

Een sup board 

pexels-photo-987955.jpeg

Foto door Sam Forson op Pexels.com | Met stip bovenaan mijn lijstje staat een sup board. Die wil ik eigenlijk al een paar jaar, maar ze zijn niet goedkoop en het komt er steeds niet van. Suppen is de laatste tijd wel eens in het nieuws omdat het, mede door corona, steeds populairder is geworden. Iets wat ik al zo lang graag wil is in ieder geval geen bevlieging, dus ik hoop er binnenkort toch één te hebben.

♥ Nieuwe eetkamerstoelen

De stoelen aan onze eettafel beginnen steeds meer te slijten en zijn eigenlijk echt aan vervanging toe. Van één stoel is zelfs een stuk afgebroken door een val, deze is al twee keer aan elkaar gelijmd.

♥ Planten watergeef dingen

Bonsai, automaticwateringmachine, Flowers, Tuinieren

Of het werkt weet ik niet, maar het schijnt van wel. De plant waar je deze insteekt zou moeten ‘drinken’ wat hij nodig heeft. Erg handig, ook als je bijvoorbeeld op vakantie gaat, maar meestal hebben ze zo’n saaie vorm. Deze zijn mooi!

♥ Een nieuwe telefoon

En dat hoeft dan absoluut niet de nieuwste van de nieuwste te zijn, daar heb ik niet zoveel mee. Refurbished is ook goed, beter nog zelfs, zo krijgt iets wat door een ander wordt afgedankt maar nog wel goed is een nieuw leven. De telefoon die ik nu heb doet het nog, dus ik heb hier geen haast mee, maar ik merk wel dat ik me steeds vaker een beetje erger aan mijn telefoon. Hij heeft eigenlijk te weinig geheugen, en er zitten flinke barsten in het scherm.

Wat staat er op jouw verlanglijstje?

 

6 gedachtes over “Random wislist

 1. Toevallig ben ik morgen jarig, dus ik heb hier al over na moeten denken. Op mijn verlanglijstje eigenlijk alleen nagellak die lekker lang blijft zitten (Sally Hansen), mijn gebruikelijke geurtje omdat die op was en nieuwe sokken 😛

  Maar wat ik écht graag zou willen is een eigen accordeon. Alleen wil ik eerst lessen nemen om met de docent te kunnen overleggen wat een goede aanschaf is. En dat is nou net een beetje lastig met corona en nekpijn bij tillen (een accordeon is loeizwaar, dus hoe krijg ik mijn leenaccordeon op de les?)

  Die plantendingen zijn trouwens inderdaad leuk en werken echt ja! Ik heb ze vorig jaar voor de vakantie zelf gemaakt van zwerfafval (plastic flesjes met een klein gaatje in de dop). Niet mooi maar wel effectief, alle planten hebben de 2,5 week overleefd. Ik durf niet zo goed echte aan te schaffen omdat ik bang ben dat ik ze vergeet bij te vullen als de routine van water geven uit mijn systeem is…

  Like

 2. Die plantdingen, ze komen weer terug, of het werkt weet ik niet maar ken ze nog wel van hier en daar vroeger dat ze in planten stonden, bij anderen dan, niet bij ons…
  Ik ga ook eens kijken, vraag mij serieus af ook of dat werkt zo…

  verlanglijstje, ik ben nog even niet jarig, duurt nog wel even, maar ja… gewoon kan ook he… en dan is mijn verlanglijstje eigenlijk nog meer voor Liefste, allemaal woon gerelateerd ook nog…

  nieuwe bank, nieuwe badkamer, toilet schilderen, heel veel verf…. laat staan de tuin… lekkere tuinstoelen, en dan bedoel ik niet die dingen die nu zo in zijn, laag bij de grond gevlochten, dat vind ik niks… ik wil ouderwets hoog, hoge rugleuning die naar achteren kan 😉

  X

  Like

 3. Ja het suppen lees ik steeds vaker. Het trekt mij persoonlijk niet, maar aan de andere kant is water fijn dus ja, even iets buiten doen. Ik kan het me wel voorstellen. Wij zijn ook toe aan nieuwe eetkamerstoelen en tafel. Ik heb de stoelen voor tijdelijk vervangen met een gratis set via Facebook en de tafel die vol krassen zit laat ik even staan tot de jongens ouder zijn!

  Mijn wishlist is echt eindeloos geloof ik. Ik wil nog van alles voor in huis, maar ook dingen als een poffertjespan (want de jongens vroegen om poffertjes) en een nieuwe koelkast. Heerlijk burgerlijk he?

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.