Creaties met de snijplotter, doggy style

Gisteravond heb ik mijn creaties mogen verkopen op een Ladies Night bij de hondenzwemvijver. Een avond speciaal voor vrouwen en hun teefjes, dus naast de penningen en hondenbakjes met naam maakte ik een aantal hondgerelateerde lijsten.

Ja, bij de eerste ontbreekt een ‘i’, die heb ik er uiteraard nog bijgezet. Ik heb alleen daarna geen nieuwe foto meer kunnen maken. De middelste was mijn persoonlijke favoriet, en zo dachten er meer over want hij was als eerste weg.

En nog twee, de rechter had ik ook nog in een zwarte lijst. Ik had maar een klein tafeltje en het was allemaal eigenlijk heel snel en spontaan gegaan, dus naast de lijsten hield ik het bij de penningen en de bakjes.

Nina was niet mee, er mochten alleen teefjes mee en ik vond het sneu om de een wel mee te nemen en de ander niet. Maar dat was ook geen doen geweest, want ik had het hartstikke druk.
Het was al met al een leuke en gezellige avond. Voor mij ook nieuw, ik schmink wel vaak op markten en evenementen, maar een standje inrichten met mijn eigen maaksels had ik nog niet eerder gedaan. Maar zeker nu in coronatijd is het voor herhaling vatbaar.

5 gedachtes over “Creaties met de snijplotter, doggy style

  1. Oke, voor de mensen met de hondjes, maar ik zweer je Jenn… verzin met katten, ik zoek met katten, leuke bordjes voor aan huis of zo, en er zijn er zoooo weinig, overal waar ik kom, honden, honden, en nog eens honden, die zijn er genoeg, zelfs met ezels en paarden, maar met katten?

    met grote moeite heb ik nu een paar schaaltjes gevonden bij de Xenos, waar het om de kat draait, maar echt, het is zeldzaam, hahaha

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.