Gewoon even kletsen

Even een random kletsblogje, gewoon omdat het kan. Niet dat ik zoveel beleef momenteel, maar toch, even bijpraten is altijd leuk. En aangezien we in real life een hoop gezelligheid moeten missen val ik jullie gewoon online lastig met oeverloos gezwam.

dandelion nature sunlight

Foto door Nita  op Pexels.com |  Inmiddels gaat het weer hoor, maar woensdag, de dag na de persconferentie, zat ik er toch eventjes doorheen. Een baaldag, en een flinke ook. Ik snap de maatregelen helemaal hoor, en ik zeur er verder niet over, maar het viel me even zwaar. Geen Vierdaagse, geen Tilburgse kermis, geen concert in de Goffert, voorlopig nog steeds niet schminken, het wordt er niet leuker op. Maar nogmaals, ik snap waar we het voor doen en daar heb ik alle begrip voor. Maar ik baalde wel. Gelukkig duren dat soort momenten meestal niet zo lang bij me, en er is nog zo veel waar ik wel blij mee ben.
En er is ook goed nieuws: de Vierdaagse gaat dan wel niet door, mijn gewonnen startbewijs mag ik meenemen naar volgend jaar! Dus volgend jaar ben ik er weer een keer bij.
Verder ben ik begonnen met een nieuw project: de Lockdown Ladiesnight. Een ladiesnight maar dan anders. De echte ladiesnights gaan voorlopig niet door, ik kan niet stilzitten en ik wilde toch graag iets doen, en zo ontstond het idee. Digitale stands waar je lekker kunt snuffelen tussen kleding, hebbedingetjes, cadeaus en zo veel meer. Kom je ook even kijken? Bied je zelf iets aan wat bij een ladiesnight past? Neem dan gerust even contact op, een digitale stand is helemaal gratis. Ik doe dit alleen om mede-ondernemers te helpen en mensen bij elkaar te brengen.
Ondertussen zijn we druk bezig in de tuin. Allemaal plannen die spontaan ontstonden. Het begon met het weghalen van de oude, vergane bamboeschuttingen, en zo kwam er steeds meer bij. Schilderen, een andere inrichting, nieuwe ideeën. Als de plannen ooit op zijn komt er misschien wel een blog met voor en na foto’s.
De groentetuin gaat ook best hard. Ik ben vergeten wat ik waar gezaaid heb, maar wat het allemaal ook blijkt te zijn, het groeit als kool. Ik heb mijn eerste aardbeitje al op, en ik ben heel benieuwd wat de rest van de oogst gaat zijn.

Hoe gaat het met jullie?

3 gedachtes over “Gewoon even kletsen

 1. We zijn de afgelopen week ook lekker in de tuin bezig geweest en het is fijn om te zien hoe alles nu groeit. Hier zijn de aardbeien nog niet zo ver. 🙂
  Verder gaat alles gewoon z’n gangetje. Vanmiddag hebben we een virtuele borrel met vrienden, benieuwd hoe dat zal gaan. Ach, zo vermaken we ons toch wel.

  Like

 2. Hier gaat het goed hoor, ik snap het allemaal niet zo, ja als je al een leven buiten de deur had vooral, maar hier vliegen de dagen om net als anders, nog wel sneller lijkt wel. Alleen voor Liefste valt het ook tegen, nu er geen evenementen zijn, als geluidsman, en zijn artiesten, dat merk ik dan weer wel, dat hij er vooral last van heeft.

  En als ik al ergens last van heb? Dan is het dat hij constant of veel thuis is, hahahaha dat ik niet even voor mijzelf heb… en zelfs de deur wordt uitgestuurd zodat hij zijn gang kan gaan 😉

  X

  Like

 3. Begrijpelijk, dat je baalt. Doe ik ook regelmatig, alhoewel ik ook wel begrijp dat bepaalde beperkingen (afstandhouden etc) nodig zijn, maar of me nu het hele leven , en vooral het persoonlijke contact plat moeten leggen?? Dat twijfel ik wel eens aan. En mijn grote vraag is: “tot wanneer”? Daar hoor je ze niet over. Noch in Nederland, noch hier. Maar wat heb ik gedaan? Nu na de Pasen begin ik weer meer zin te krijgen in projecten en ben vooral aan het opruimen. En als je ziet hoeveel troep of ballast je toch verzamelt in de loop der jaren…. dan lucht dat gewoon op, en motiveert om verder te gaan. Dan is er na de corona-tijd ruimte voor nieuwe dingen. O ja, een blijmaker, ik heb kleding besteld, is aangekomen, en een deel heb ik gehouden, en de rest is weer retour! Dat maakt gelukkig. Succes met je blog.

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.