Dit was… maart ♥

Maart was vooral een erg rare maand, en voor de verandering eens geen maand die voorbij vloog. Ik vond het zelfs behoorlijk lang duren. Gelukkig hadden we er in ieder geval mooi weer bij.

Wat gebeurde er allemaal in maart?
Weinig eigenlijk. De verjaardagen van vrienden en een filmavondje met een vriendin zijn de laatste uitjes die ik heb gehad en verder was maart vooral saai.
De maatregelen werden steeds strenger, horeca ging dicht, ons etentje ging niet door, steeds meer winkels gingen dicht, de sportschool volgde en evenementen werden afgelast. Maart was ook de maand waarin we onze Jane verloren.
Halverwege de maand werd ik verkouden en mocht ik niet meer naar kantoor. Inmiddels werk ik de komende tijd officieel thuis.
Verder genoot ik vooral van het mooie weer en de wandelingetjes met de hondjes. Ik ben lekker in de tuin bezig geweest, en ook in huis heb ik behoorlijk kunnen opruimen. En ik maakte mijn eerste grote houtbrandproject. img_9546

Food!
Ook weinig spannends eigenlijk. Ik zou tapas gaan eten aan het eind van de maand, maar dat ging helaas niet door. Wel merk ik dat ik thuis wat meer en uitgebreider in de keuken sta. Zo maakte ik na lange tijd weer een keer bami, en ontdekte ik de wrappizza.

img_9545

Boeken
Ik las de serie van Kami Garcia en Margaret Stohl uit, ik las ‘Jezelfhulpboek’ van Dennis van Aalst en ik las ‘Schimmen van de Schaduwmarkt’ van Cassandra Clare. Dat brengt het totaal van dit jaar op 29 boeken.

1 Second Every Day
Ik heb natuurlijk ook weer een compilatie van dagelijkse foto’s van deze maand gemaakt. Enjoy!

Een gedachte over “Dit was… maart ♥

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.