De Nationale Gezondheidsbeurs 2020

Gisteren brachten we ons jaarlijkse bezoekje aan de gezondheidsbeurs in Utrecht. We zijn er een paar jaar geleden via een actie voor het eerst geweest, en sindsdien krijg ik ieder jaar gratis kaartjes aangeboden via een nieuwsbrief. We gaan het liefst op de donderdag, omdat dat de rustigste dag is.

Afbeeldingsresultaat voor gezondheidsbeurs 2020Een van de eerste stands die we tegenkwamen was een stand waar je mee kon doen aan een planking challenge. Die heb ik maar overgeslagen, ik ben niet zo goed in planken en ik wist wel zeker dat ik niet zou gaan winnen, dus waarom zou ik mezelf daar voor schut zetten? Schuin daar tegenover kon je trampolines uitproberen. Erg leuk, maar vrij duur, en niet iets wat ik zo snel regelmatig thuis ga doen. Dat waren de actieve stands, die minder vertegenwoordigd waren dan andere jaren. Er waren natuurlijk nog genoeg sportgerichte stands, maar geen plekken waar je echt iets kan doen.
Daarna kwamen we al snel terecht in het eetgedeelte, en daar werd ik blij van. Er waren ontzettend veel vega(n) stands waar je dingen kon proeven. Het lekkerst wat ik geproefd heb zijn de maaltijden van Lazy Vegan, die te koop zijn bij de Jumbo. Ik hoop dat onze Jumbo ze ook heeft, want die wil ik zeker een keer kopen. Ook bij de stand van Bewustwinkelen.nl heb ik heerlijk gegeten, zij hadden een foodtruck meegenomen waar je een bordje met verschillende dingen kon proeven, en een soepje en een couscous salade, allemaal voor niks.
Omdat ons hondenvoer bijna op was en we een leuk gesprek hadden met de man achter de stand namen we een zak biologische hondenbrokken mee, eens kijken of Nina en Macho dat lekker vinden. Ze zijn geen moeilijke eters, dus ik verwacht het wel.
Bij een stand waar ze beautyproducten verkochten kreeg ik een halve behandeling met een duur trillend apparaatje met licht. Dat zou me van mijn rode huid afhelpen. Noot: het was warm binnen, daardoor had ik van die gezonde rode wangetjes. Dus, mijn halve gezicht werd behandeld, als ik tevreden was en het apparaat zou kopen dan wilden ze de andere helft ook wel doen. Flyers hadden ze niet, er was een speciale beursprijs, dus als ik interesse had moest ik hem op de beurs kopen. Daarna kreeg ik nog een maskertje wat met een magneet verwijderd werd. De magneet zou alle vuil uit mijn huid trekken. Voor mij werkte het niet, ik werd vanmorgen wakker met een rode huid mét pukkeltjes.
Natuurlijk zijn we de hele beurs over geweest en hebben we verschillende flyers, tijdschriften en promotiematerialen meegekregen. Ik vond het weer een gezellige, interessante en leerzame dag. De moeite waard als het thema je interesse heeft.

De gezondheidsbeurs is nog te bezoeken tot en met zondag 9 februari. 

5 gedachtes over “De Nationale Gezondheidsbeurs 2020

  1. Stom dat ze alleen je halve gezicht onder handen wilden nemen met dat apparaatje, tenzij je het zou kopen. Zo’n actie zou voor mij al genoeg zijn om iets niet aan te schaffen. Wel leuk dat er genoeg vegetarische gerechten te proeven waren én dat jullie hondenbrokken hebben gescoord!

    Like

  2. jee wat gek dat ze maar de helft van je gezicht wilde behandelen. Snap het enerzijds wel, maar vind het wel een beetje .. suf. Fijn dat het verder wel leuk was! Ik vind het zelf wat te druk en chaotisch.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.