3x eten gered via Too Good To Go

Het is alweer een tijdje geleden dat ik voor het laatst iets geschreven heb over Too Good To Go, en inmiddels zijn er weer verschillende leuke locaties in de buurt bijgekomen. Ik heb er een paar geprobeerd.

Ik haal nog altijd regelmatig een pakket van de Bakker Bart in Beuningen, maar ik maak niet meer altijd een foto. Dit blijft één van mijn favoriete locaties, de pakketten zijn erg uitgebreid. Andere locaties waar ik onlangs eten redde:

Strik Patisserie – Wijchen

tgtg strik
Eindelijk een locatie in mijn eigen woonplaats, dus die moet natuurlijk geprobeerd worden. De eerste keer had ik geluk: ik kreeg een hele taart mee en die heeft erg goed gesmaakt. Daarnaast kreeg ik ook nog croissantjes.
Ik ben er daarna nog een keer geweest, toen kreeg ik een pakket met lekkere broodjes. Helaas hebben ze de laatste tijd niet zo vaak pakketten online staan, maar ik heb deze locatie zeker opgeslagen in mijn favorieten.

Esso Spar – Nijmegen

tgtg spar
Een locatie recht tegenover kantoor, die kon ik niet laten liggen. Ik kreeg een uitgebreid boodschappenpakket met allemaal dingen die wel op komen of al op zijn. De kip ligt nog in de vriezer, Lief eet die wel, en de rest is op. Ze hebben mooie afhaaltijden, dus hier ga ik zeker vaker een pakket kopen. Maar dan wel als de vriezer iets minder vol is.

Hema – Nijmegen

tgtg hemaDe Hema doet sinds kort mee, en is bijna altijd uitverkocht. Laatst had ik geluk en kwamen er midden op de dag nog een paar pakketten vrij. Ook de Hema geeft erg uitgebreide pakketten. Ik hoopte stiekem op taart of chocola, dat had ik bij anderen wel voorbij zien komen, maar dit pakket was ook niet verkeerd. De foto is niet helemaal duidelijk, onder de kaasbroodjes liggen nog poffertjes, twee bakjes filet americain, een half brood en een pak kokosmakronen. De filet wordt hier thuis niet gegeten, maar daar kon ik wel iemand anders blij mee maken. De rest is op.

Ken jij Too Good To Go al?

7 gedachtes over “3x eten gered via Too Good To Go

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.