Mijn eerste creaties met de snijplotter

Ik heb mijn snijplotter inmiddels een tijdje, en ik heb er al een paar leuke dingen mee kunnen maken. Ik ben begonnen met wat belettering die we nog nodig hadden, dat is ook het eenvoudigst om mee te beginnen, maar intussen heb ik ook andere dingen gemaakt.

9475fcff-975d-4239-9cca-c09c814afbc7

Deze leuke hondenpenningen maakte ik voor Nina en Macho, en iedere keer dat ik ze zie word ik er blij van.

(Even schaamteloze promotie: deze kun je kopen! Oke, deze niet natuurlijk, maar één met de naam van je eigen hond op de voorkant, en als je wil je telefoonnummer op de achterkant. Ik heb verschillende kleuren. Alleen als je hond bijvoorbeeld Madelief heet dan gaat het natuurlijk niet passen, ze zijn ongeveer 3 centimeter breed en 2 centimeter hoog)

img_8320

Deze flesjes vind ik zo leuk! Er komt nog badschuim in, en dan kunnen ze weg als persoonlijk cadeautje. Vooral die rechtsonder was overigens wel echt priegelwerk.

img_8313

Deze sticker maakte ik eigenlijk voor de aanhanger van Lief, maar ik vond hem zo leuk dat ik er ook één voor op mijn achterruit maakte. Gewoon omdat het kon.

f6219a9f-f782-4b3a-b5ff-bbd2201eb4b3

En tot slot deze, één van mijn persoonlijke favorieten. Eigenlijk heel simpel, een tekst, een plaatje en een lijstje, maar juist omdat ik het cadeautje zo op de ontvangers had afgestemd was het extra leuk om deze te maken. Deze heeft inmiddels dan ook een mooi plekje bij zijn nieuwe eigenaren.

Welke vind jij het leukst?

 

9 gedachtes over “Mijn eerste creaties met de snijplotter

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.