KreaDoe 2019

Via een bevriende standhouder kon ik last-minute naar KreaDoe, en zo zat ik vanmorgen al vroeg in de trein naar Utrecht. Ze kon maar één introducee naar binnen brengen, dus ik ging alleen. Wat ik eigenlijk helemaal niet zo erg vond, want zo kan ik lekker op mijn eigen tempo langs alle standjes struinen.

Ik werd meteen gewaarschuwd dat de workshops al snel vol zouden zitten, dus ik begon de dag met een workshop haren vlechten. Ik had een aantal workshops genoteerd die me wel leuk leken, maar omdat me nog wel eens gevraagd wordt naar vlechten wilde ik deze sowieso graag doen. Ik maakte tijdens de workshop vier vlechten, waarvan ik er twee op de foto heb gezet, de diadeemvlecht en de slangenvlecht.

Na de workshop ging ik een rondje over de beurs lopen. Of nou ja, rondJE, er waren drie hallen, en het heeft een paar uur geduurd voordat ik alles gezien had. Hoe later het werd, hoe meer mensen er ook binnenkwamen, op sommige plekken kon je over de hoofden lopen.
De meeste andere workshops waren inderdaad vrij snel vol, maar het was ook erg leuk om langs alle standjes te lopen, nieuwe dingen te zien en inspiratie op te doen. En inspiratie heb ik zeker opgedaan. En een enorme wishlist ook trouwens.
Bij één van de stands kreeg ik een tas met een ‘Resin Art pakket’, met epoxy en kleurstoffen. Daar heb ik nog nooit mee gewerkt, maar ik zie regelmatig superleuke filmpjes voorbij komen op Facebook. Je kunt er ontzettend mooie dingen mee maken, dus ik ben heel benieuwd hoe het allemaal werkt. Ik ga het binnenkort proberen.

img_6452

Toen ik alle hallen twee keer gezien had werd het langzaamaan weer iets rustiger en vond ik nog een plaatsje aan de workshoptafel bij het houtbranden. Ik heb al een tijdje een houtbrander in huis, maar het is er nog niet van gekomen om er iets mee te doen. Zo’n workshop leek me leuk om het een beetje in de vingers te krijgen. Eigenlijk wilde ik graag een kerstbal maken, maar aan het einde van de dag waren die op, dus werd het dit schattige uiltje. Ik vind hem zelf best wel goed gelukt voor een eerste keer. Ik heb hem overigens niet zelf uitgezaagd hoor. Degene die de workshop gaf vond hem ook erg leuk en ze zei dat ze kon zien dat ik gewend was om te tekenen. Leuk compliment natuurlijk, maar hout voelde toch wel even anders dan papier of gezichten hoor.
Iets voor het sluiten van de beurs ging ik met een goedgevulde tas, een vol hoofd en vermoeide benen weer richting de trein. Het was last minute, het was druk, en ik ben kapot, maar ik ben blij dat ik gegaan ben, het was zeker een geslaagde dag.

5 gedachtes over “KreaDoe 2019

  1. Ohhh wat leuk! Ik ben weleens naar de Handwerk Beurs geweest en ze hebben daar ook zoveel leuke stands! Je ontdekt ineens allemaal hobby’s waar je nog nooit eerder van hebt gehoord. De Kreadoe lijkt me ook heel leuk, maar die mensenmassa’s vind ik helemaal niks haha. Leuk dat je aan zoveel cursussen mee kon doen!

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.