November mini bucketlist: NaNoWriMo

Afbeeldingsresultaat voor nanowrimo 2019

Het is november, en dat betekent natuurlijk tijd voor NaNoWriMo. Voor deze maand dus wel een doelenlijstje, maar helemaal afgestemd om de schrijfmaand. Maar eerst natuurlijk even een terugblik op oktober.

Voor oktober wilde ik een mooi herfststukje maken voor op tafel. Dat is gelukt. Ik wilde ook wonden leren maken met latex en nepbloed, en die kan ik ook afvinken. Wat ik helaas niet kan afvinken is een nieuw bakrecept. Ik heb wel gevulde speculaas gebakken, maar een nieuw recept kan ik dat niet noemen. Ook de cover van mijn boek is nog niet helemaal af, maar wel bijna.

Nieuwe doelen voor november:

♥ De 50.000 woorden halen natuurlijk. Spreekt voor zich denk ik.

♥ Het einde van mijn boek schrijven. Ik heb het helemaal in mijn hoofd zitten, maar dat einde wil maar niet uit mijn toetsenbord komen.

♥ Een coverreveal doen op Goodreads.

♥ Een begin maken aan een nieuw project.

Wat zijn jouw (schrijf)doelen voor de komende maand?

3 gedachtes over “November mini bucketlist: NaNoWriMo

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.