Fotoblog | Het dorp van kabouter Spillebeen

Het was alweer een paar jaar geleden dat ik een echte rood-met-witte-stippen-paddenstoel gezien heb, maar een paar dagen geleden zag ik er opeens een aantal bij elkaar staan. Vandaag ben ik teruggegaan om foto’s te maken, en ik overdrijf niet als ik zeg dat het er minstens honderd bleken te zijn.

Groot en klein, rood en meer bruinig, sommige helaas omgevallen of vertrapt, maar een prachtig gezicht zo bij elkaar. Ik had er nog nooit zoveel op dezelfde plek gezien.

img_6221-1

Naast de prachtige vliegenzwammen ben ik nog meer moois tegengekomen. Eerder al had ik een mooie heksenkring gespot, maar op dat moment had ik geen telefoon bij me om een foto te maken. Helaas heb ik nu alsnog geen foto, want ze zijn er met de grasmaaier overheen gegaan. Zo zonde.

img_6209-1

Onder moeders vleugels.

Heb jij al mooie exemplaren gezien?

2 gedachtes over “Fotoblog | Het dorp van kabouter Spillebeen

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.