Ik haalde The Best Social en het AD

Begin van de week kreeg ik een tip. “Joh, kijk dit eens, zo moet je dus niet omgaan met slechte reviews!” Het ‘dit’ was een reactie van een hotel op een negatieve recensie. We hebben er even om gelachen en Google bracht me bij het bewuste hotel. En er was nog veel meer, ik heb me een hele middag vermaakt met het lezen van recensies en de reacties daarop.

clusters of pumpkin scattered in the field

Foto door Kelsie Cabeceiras op Pexels.com | De lol deelde ik graag, dus ik gooide er een paar op Twitter. Al snel kwamen er reacties. Is er meer? Waar is dit? Eén tweetje groeide uit tot een draadje, wat ontzettend veel gedeeld werd. Doel bereikt zou ik zeggen, ik wilde tenslotte vooral mijn lolletje delen.
Een dag later werd ik benaderd door The Best Social,  je weet wel, die blog waar grappige dingen van social media gedeeld worden. Of ze een blogpost mochten maken met mijn tweetjes. Diezelfde avond nog stond het online.
Dat zorgde ervoor dat het nog meer gedeeld werd, en nog een dag later werd ik benaderd door iemand van het AD. Ze zagen er wel een verhaal in, of ik wilde vertellen welk hotel dit was? Die middag kreeg ik van een volger een bericht dat ik het AD gehaald had. De eigenares is benaderd en heeft zelf haar kant van het verhaal verteld.
Toen ik in de eerste tweet een paar reviews deelde had ik geen idee dat het zo populair zou worden. Naar aanleiding van het artikel van het AD is de hoteleigenares nog in Hart van Nederland geweest, en op 3FM en Radio 538. Heel bizar dat het zo is gaan rollen.
Intussen ben ik zelfs uitgenodigd om een nachtje te komen slapen, en dat zal ik ook zeker doen. Wordt vervolgd dus.

2 gedachtes over “Ik haalde The Best Social en het AD

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.