4x Luxe en wellness in een kleine badkamer

Deze zomer hebben we onze badkamer helemaal verbouwd, en daar ben ik nog iedere dag hartstikke blij mee. Onze ruimte is niet groot, maar toch is het ons gelukt om een gevoel van luxe en wellness te creëren. Zelfs zonder bad.

img_4907

Ruime douchecabine
We hebben geen bad in onze badkamer, maar wel een extra luxe douchecabine. We hebben gekozen voor glazen douchecabine, maar in plaats van deze direct op de bestaande muur te monteren hebben we ervoor gekozen om de ruimte daarbinnen te vergroten door een extra muurtje te bouwen. Zo hebben we alle ruimte en bewegingsvrijheid, en dat voelt meteen een stuk luxer en vrijer dan een kleine ruimte om te douchen. Ook bouwden we een bankje in de douchecabine, en we hebben natuurlijk onze wellnessdouchekolom met verschillende standen.

Natuur
Natuur hoort wat mij betreft echt bij wellness, en dat zie je ook terug in de badkamer. Als het aan mij ligt hebben we nooit teveel planten. In de badkamer kozen we voor een palmboom, en op één van de kastjes hebben we nog een bak met verschillende planten neergezet. Naast de planten kozen we voor houten kastjes, wat ook een natuurlijke touch geeft.

Zachte handdoeken en luxe badjassen
We hadden allebei al een heerlijke luxe Fynn badjas, en een paar maanden voor de verbouwing hadden we al geïnvesteerd in nieuwe, zachte handdoeken. Ik hou echt van zachte handdoeken, dat geeft mij echt een gevoel van luxe. Terwijl het helemaal niet duur hoeft te zijn.

Dispensers en scrubzout
We zijn allebei gek op scrubzout, maar we gebruikten het eigenlijk alleen in de sauna. Dat is natuurlijk zonde, zeker als je bedenkt dat we gewoon een paar potten thuis hadden staan. De toevoeging van een bakje met scrubzout en dispensers voor de shampoo en douchegel geven de badkamer meteen een wellness-uitstraling.

5 gedachtes over “4x Luxe en wellness in een kleine badkamer

 1. Dat geeft inderdaad een heerlijk welles gevoel in je eigen badkamer. Wij hebben niet zo veel licht in de badkamer. Dus de planten overleven hier niet. Misschien moet ik eens een mooie nepperd neer gaan zetten.

  Like

 2. Ziet er prachtig uit wat ik kan zien, leest prachtig weg hoe de rest is wat ik niet zie, hahaha

  Als jullie er blij mee zijn, en ja, ik verbaas mij er ook over wat er met een kleine badkamer allemaal mogelijk is, in deze nieuwe tijden van muurtjes etc… zag het al bij mijn ouders in Amersfoort nog… douche ruimte ook groter en toch konden ze nog alles kwijt dankzij de ladekasten etc… zwevend… ongelooflijk.

  Dispencers… ben ik niet zo van, ook in de sauna niet, call me stupid… hooguit de shampoo, maar als ik bij mijn locker ben, heb ik mijn eigen producten alweer en neem dat mee.

  Scrubzout natuurlijk wel! Erg leuk,, maar ja, wat ernaast valt moet ook schoon 😉

  x

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.