Gezien op Netflix

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een overzichtje heb gedeeld met wat ik op Netflix heb gekeken, dus ik vond het wel tijd worden voor een nieuw overzicht. Inmiddels merk ik weer dat ik nog maar heel weinig kijk, dus vooralsnog heb ik het weer even opgezegd. Je kunt het later toch gewoon weer aan zetten. Bovendien ben ik erg benieuwd naar Disney+, en je hebt nou eenmaal maar 24 uur in een dag.

Afbeeldingsresultaat voor it

Totally Spies
Dit is echt een stukje jeugdsentiment, hele marathons heb ik ervan verslonden een jaar of vijftien geleden. Alleen het eerste seizoen staat op Netflix, en ik kon me niet alle afleveringen herinneren. Wat wel heel jammer was: bijna alle afleveringen staan op zichzelf, maar af en toe zit er één tussen die een vervolg heeft. En drie keer raden waar het seizoen mee eindigt…

What The Health
Deze documentaire had ik al een tijd in mijn lijst gezet, maar tot nu toe had ik hem nog niet gekeken. Een docu over het verband tussen voedsel en nare ziektes. Ik vond het wel erg Amerikaans, maar toch wel interessant.

IT
Ik had deze eigenlijk in de bioscoop willen zien, maar daar was het destijds niet van gekomen. Chapter 2 zou ik wel in de bioscoop gaan zien, dus ik moest natuurlijk wel eerst het eerste deel kijken. Zodra hij op Netflix stond heb ik hem gekeken. Eng vond ik hem niet, maar absoluut een fijne combinatie van humor, puberdrama en natuurlijk horror.

Dirty Dancing
Gewoon omdat ik daar zin in had. Ik heb deze film al zo vaak gezien, maar de laatste keer was toch al zeker twee jaar geleden. Ik denk dat de meesten van jullie hem ook wel eens gezien hebben. Ik blijf het een goeie film vinden.

Wat keek jij de laatste tijd?

4 gedachtes over “Gezien op Netflix

 1. Hahahahahahaha ja IT… long time ago…

  Nou laatste tijd, ahum.. ik weet het niet meer, oh ja.. big Bang kijk ik opnieuw, lol… En GLEE voor de verandering eens… Pitch Perfect 2 had ik nog niet gezien en Pitch Perfect 3, kwam als premiere op tv, dus vandaar die even gezien en nu ook 3… minder leuk overigens, vond ik… harmonies natuurlijk weer prachtig!

  Verder wel veel in de lijst gezet, what the health etc.. had ik al gezien…

  Dirty Dancing, natuurlijk staat die in de lijst! ET… ook en Ghostbusters… uit 1984… yessssss hahahaha

  Going in Style stond erop, is nu weg, en kwam wel op tv… dus… snap jij dat nu? Gebeurd mij wel vaker dus… staat iets in mijn lijst,e ven geen tijd voor, en dan op tv, is het wel uit de lijst…

  x

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.