Een jaar een aluinstick als deodorant, bevalt het?

Ruim een jaar geleden stapte ik over op de aluinstick in plaats van de bekende deosprays. Ik merkte dat ik wat benauwd werd van de sprays en wilde een alternatief. Het was even wennen, maar ik was al snel enthousiast. Maar bevalt het nog steeds na een jaar?

sote

Na veel tips van jullie kwam ik uit bij de geurloze stick van Salt Of The Earth. Ik heb de eerste dagen heel erg moeten wennen aan het idee dat ik een stick gebruikte in plaats van een spray, die ook nog eens geurloos was. Het geurtje wat de meeste standaard deodorants hebben geeft toch de illusie dat het werkt, en bij de geurloze stick had ik in eerste instantie toch het gevoel dat ik iets miste. Maar dat was al snel over toen ik er na een paar dagen snuiven achterkwam dat ik helemaal niet stonk.
Inmiddels gebruik ik de stick ruim een jaar, en ik ben nog steeds helemaal tevreden. Voor mij werkt het goed. Ieder lichaam is anders, dus dat het voor mij werkt wil natuurlijk niet zeggen dat het voor jou ook doet wat je wil. Maar ik ben erg blij met mijn overstap.
Het benauwde gevoel wat ik aan het sprayen overhield is helemaal weg, al lijkt het wel of het extra hard binnenkomt als iemand anders sprayt. En ik heb geen last meer van geurtjes. Waar een spray met een sterke geur de zweetluchtjes vooral maskeert zorgt de stick ervoor dat er überhaupt geen geurtjes komen. Ik heb zelfs het idee dat ik minder ben gaan zweten dan voorheen, en mijn huid is minder snel geïrriteerd.
Toen ik hem kocht liet ik me vertellen dat hij tot wel twee jaar mee kon gaan. Vorig jaar kon ik daar nog niet zoveel over zeggen, maar nu ik hem iets meer dan een jaar gebruik denk ik dat ik de twee jaar wel ga halen. Ik ben iets over de helft van de stick.
Conclusie: ook na een jaar ben ik blij dat ik de overstap gemaakt heb.

 

5 gedachtes over “Een jaar een aluinstick als deodorant, bevalt het?

  1. Ik kende dit dus nog helemaal niet, maar als ik dit zo lees is het zeker de moeite waard. Ik gebruik al vrij neutrale deo’s omdat ik ook niet zo goed tegen de geur kan, dus dan is dit al helemaal een mooie oplossing.

    Like

  2. Oke…. klinkt goed.. gewoon in de supermarkt of zo te verkrijgen? Dat mis ik nog even…

    Zelf gebruik ik nooit sprays, een eigenlijk ook al een deo die juist jezelf laat zijn, dry comfort van nivea, en dat is een roller.. sprays, ga ik zo van hoesten, hahaha

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.