Gezien op Netflix

Eigenlijk heb ik sinds de laatste post hierover niet zo veel meer gekeken op Netflix. Ik wachtte eigenlijk op het nieuwe seizoen van Stranger Things, en tussendoor deed ik meer andere dingen. Maar ik heb toch genoeg gekeken om er een nieuwe post aan te wijden.

“Stranger Things: Season Two” by Kyle Dixon, Michael Stein ...

Stranger Things
Ik heb de eerste twee seizoenen achter elkaar gekeken en kon niet wachten op de derde. Zo’n twee jaar later, op 4 juli, was het zover. En het stelde niet teleur. Het was weer heerlijk spannend en vreemd, en ik hoop dat het vierde seizoen niet zo lang op zich laat wachten. Niet geschikt als je een zwakke maag hebt!

To All The Boys I Loved Before
Een tijdje geleden had ik de trilogie ‘Aan alle jongens van wie ik hield‘ gelezen, en daarna hoorde ik dat er een film van was en dat deze op Netflix stond. Dit was één van mijn tussendoortjes, en daarvoor is hij zeker vermakelijk. Ze hebben het boek goed aangehouden bij het maken van de film. Leuke feel good film.

Beyond Stranger Things
Tja, ik kreeg er geen genoeg van, en ik zag deze korte serie waarbij er met de acteurs gepraat werd over de serie. Eigenlijk ging het over het tweede seizoen, dus ik vermoed dat hij er al veel langer op stond en dat ik het gewoon al die tijd gemist heb. Erg leuk om wat meer achtergrondinformatie te krijgen. Er zitten wel spoilers in over de eerste twee seizoenen.

Dumplin’
Ik had veel gehoord over deze film, en ik was natuurlijk hartstikke benieuwd. En ik heb er van genoten. Hardop lachen, huilen, alles. Een heerlijke feelgoodfilm over fatshaming, girlpower en Dolly Parton.

Wat zijn jouw aanraders op Netflix?

7 gedachtes over “Gezien op Netflix

 1. Zo handig, zo’n lijstje met aanraders! Ik ben net bezig met het nieuwste seizoen van Stranger Things, tot nu toe kan mijn maag het wel hebben haha. Dumplin vond ik zelf ook wel grappig. To All The Boys I Loved Before vond ik niet zo heel boeiend, maar ik ken de boekenreeks dan ook niet. Misschien moet ik het nog een kans geven.

  Like

 2. Oh jee. Ik denk dat ik hier niet over mee kan praten.
  Alleen zoon heeft netflix, zelf blijf ik er ver van weg. Anders kom ik niet toe aan lezen. En ik heb een flinke bibliotheek met mooie boeken die ik uit wil hebben.

  Like

 3. Ik was erg blij met het nieuwe seizoen van Suits… nog altijd met Meghan Markle, ben zo benieuwd hoe ze haar eruit gaan schrijven, want ja… ze zit er nog altijd in, in het laatste seizoen op netflix, hahaha

  Designated Survivor net nieuw seizoen ook open, daar zit ik nog in.. .zoveel te zien nog op gewone tv, mijn opname ruimte is bijna vol? Dus uhm.. die probeer ik nu op te ruimen door films te kijken van de Vintage love maand, hahaha

  Verder… stranger things, ja ook gezien, 3de seizoen nog niet… maar ik twijfel ook, of ik nog wel verder wil kijken.

  Beyond, ja die stond er direct op nadat seizoen 2 uit was gekomen, en als je nu in het menu zit van die serie, en dan scrolt naar de laatste afleveringen, vind je daar vaak ook de trailers en de bonus dingen van een serie als die er zijn, bij deze.. vaak worden ze niet eens vermeld namelijk, moet je echt seizoen pakken, en dan afleveringen…

  X

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.