Slapen tussen de sagen

Vorige week zijn we er een paar dagen tussenuit geweest, een paar dagen naar Twente. We hadden een leuke Bed & Breakfast gevonden waar we geslapen hebben, B & B Sagenland in Harbrinkhoek.

img_4647-e1560978624306.jpg

Hoewel we allebei nog nooit van het plaatsje gehoord hadden was het niet moeilijk te vinden. Het schattige gebouwtje met behoorlijke tuin viel wel op tussen de weilanden en boerderijen.
Het eerste wat we zagen toen we naar binnen gingen was de asbak op de muur. Er hing een briefje op, of we er geen peuken in wilden stoppen omdat er een vogelfamilie ingetrokken was. Ik heb nog geprobeerd om een glimp op te vangen van de vogeltjes, maar dat is helaas niet gelukt.

img_4648We hadden een ruime tweepersoonskamer, met een eigen badkamer. Ik had eigenlijk niet anders verwacht, maar achteraf hoorde ik dat dat nog wel eens anders is bij een B&B. Iedere kamer had een sage uit de omgeving als thema, die van ons stond in het teken van de sage van ‘De Scheper van Harbrinkhoek’. Voor wie het leuk vindt is het verhaal in de volgende afbeelding te lezen, klik om hem te vergroten.

img_4609

We hebben een paar heerlijke dagen gehad, al zat het weer niet zo mee. We zijn goed in de watten gelegd, ook het ontbijt was super goed verzorgd. We zijn even heerlijk bijgekomen in een prachtige omgeving. Helemaal weer opgeladen om daarna weer vol terug te vallen in het gewone leven.

 

7 gedachtes over “Slapen tussen de sagen

  1. Grappig dat ze sagen verwerken. En nee, je hebt inderdaad niet standaard een eigen badkamer. Niet dat ik dat erg vind. Dat ben ik wel gewend van hostels šŸ™‚

    Like

  2. Dat ziet er gaaf uit, en klinkt super gaaf! Jullie zijn opgeladen en dat is ook nodig zo nu en dan, en ik heb de luxe… dat ik Liefste zijn huis en omgeving heb om dat te doen, en Hij bij mij thuis, hahahahaha Heerlijk zo’n LAT in den verre šŸ˜‰

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.