Juli Mini Bucketlist

Gisteren was Lief dan echt jarig, en waren wij lekker een dagje naar de sauna, dus vandaag is het dan toch tijd voor een terugblik op mijn doelen van juni en natuurlijk voor nieuwe doelen voor juli.

img_4639

In juni wilde ik dagelijks even hoepelen, en dat is bijna gelukt. Alleen de dagen waarop we er even tussenuit waren heb ik mijn hoepel niet meegenomen, maar verder is deze helemaal geslaagd.
Daarnaast wilden we alles voor de verbouwing van de badkamer in huis halen, en ook dat is volgens mij wel gelukt. Tijdens de verbouwing kunnen er altijd nog wat kleine dingen naar boven komen, maar de basis is er en we kunnen beginnen. En daar ging het om. Volgende week gaat het gebeuren, en ik kan niet wachten tot het klaar is.
Goed, nieuwe doelen voor de komende maand:

♥ Mijn vakantie ook echt vakantie laten zijn. De week na de badkamerverbouwing begint mijn vakantie, en dan wil ik ook vooral genieten, zonder nog van alles te moeten.

♥ Iedere dag iets sportiefs doen. Hardlopen, yoga, buikspieroefeningen, al is het maar een paar minuten, ik wil iedere dag even bewust een momentje pakken om te sporten.

Voor deze maand laat ik het hierbij. Ik heb de halve maand vakantie, en niet te veel doelen stellen valt wat mij betreft ook onder ‘vakantie zonder van alles te moeten’.

Wat zijn jouw doelen voor de komende maand?

5 gedachtes over “Juli Mini Bucketlist

  1. Ik denk even overleven, hahahahaha dan weet je wel weer hoe laat het is 😉 Nou goed, doelen, samen zijn met Liefste, komend weekend weer, Eemnes, accapunctuur voor Liefste, volle maan, iets bijzonders wat ik voor mij ga houden. En verder… laten we het los, oh ja, komende zondag wk kijken bij mijn ouders en daar eten en gezellige dag van maken, en uhhhh ja zal nog wel meer komen, vanavond hier ook alweer visite, van de week al, kortom, juli zit alweer vol enigzins, maar niet concreet,en doelen heb ik daarom niet, moet even rollen met de tijd en hoe het allemaal gaat lopen.

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.