Gewoon even kletsen

En toen had ik zomaar vijf dagen niks laten horen. Ik heb een druk lang weekend gehad, maar wel erg gezellig. En zo werd het bijna iedere dag laat, en was er geen tijd en energie meer over voor een blog.

Vrijdag was mijn moeder jarig, en daar ben ik natuurlijk geweest. Altijd gezellig om iedereen weer even te zien. Maar ik was wel ontzettend laat weer thuis.

Zaterdag heb ik een training gevolgd. Intensief en pittig, maar goed te doen. Toch duurt zo’n dag wel lang. In de avond gingen we lekker uit eten in Duitsland, en zo was de dag ook weer vol. Tweede pinksterdag heb ik geschminkt op een braderie. Het kwam laat op gang, maar uiteindelijk werd het wel druk.

Gisteren begon het gewone leven weer. Ik zat op kantoor, en ben lekker bij een vriendin gaan eten. En vandaag vond ik het wel weer eens tijd om iets van me te laten horen.

In de tussentijd kwam ook mijn nieuwe vivosmart binnen, daarover later meer natuurlijk. En ik deed nog mee aan een smaakpanel, waar ik verder helaas nog niks over mag zeggen.

Hoe is het met jullie?

4 gedachtes over “Gewoon even kletsen

 1. Ja, die Pinksterweekend, ik ben nog steeds de dagen kwijt, maar bloggen lukte mij dan weer wel net wel deze week aardig, nu zien of dat zo blijft! Dingen vergeten omdat het alweer donderdag is, ineens is de markt er, bla, zo is het weekend.. nou goed, druk nog steeds aan deze kant, en nu ga ik, nu de zon nog even schijnt een stukje fietsen!

  X

  Like

   1. Ja echt, Liefste heeft er nog last van, omdat we gisteren zo’n mooie route zijn terug gereden, eerst nog nat, daarna prachtig weer! En hij had gister al het idee dat het al vrijdag was, dus nu vandaag zaterdag, hahaha hij slaapt nog, komt goed šŸ˜‰ Ik ga zo mijn plichten weer even doen šŸ˜€

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.