Vega-test | burgers part II

De allereerste vega-test die ik plaatste ging ook over burgers. Maar de markt voor vleesvervangers groeit, en er komt steeds meer bij, en inmiddels heb ik al weer genoeg burgers geproefd voor een tweede deel.

 

Garden Gourmet – Incredible burgerIncredible Burger | Garden Gourmet
Ik kocht deze burgers voor op de barbecue, in plaats van de beroemde Beyond burger. Ze lagen naast elkaar in het schap, en hoe nieuwsgierig ik ook was naar de Beyond burger, de prijs in combinatie met het feit dat ze aan de datum waren hield me tegen. Die houden jullie dus nog te goed van me, maar deze burger van Garden Gourmet is ook fantastisch. Hij lijkt echt op vlees, dus als je daar niet van houdt dan kun je deze beter laten liggen. Ik hou daar wel van, en ik vind dit de beste vegaburger die ik tot nu toe heb geproefd.
★★★★★

 

De Vegetarische Slager – Naked Chickburger
Naakt? Ik hou van de productnamen van De Vegetarische Slager. Mijn eerste gedachte was dat deze burger ‘naakt’ heet omdat hij geen gepaneerd jasje heeft, maar dat is slechts een wilde gok. De burger is in ieder geval erg lekker, hij lijkt qua smaak en structuur ook echt op een kipburger. Ik probeerde hem uit de koekenpan en van de barbecue, en dat smaakte allebei erg goed. Deze is ook erg goed voor de variatie, want het is qua smaak niet te vergelijken met de ‘standaard’ vegaburgers.
★★★★★

 

http3a2f2fwww.aanbiedingenfolders.nl2fimages2fuploads2f1207172fvegetarische-burgerMy Best Veggie – Vegetarische burger
My Best Veggie is het vegetarische label van de Lidl. Dit is de burger met de minst spannende naam, maar ook met de minst spannende smaak eigenlijk. Hij smaakt in mijn beleving hetzelfde als de burgers van de Aldi, niet slecht, maar er zijn zo veel betere. Ik vond hem ook een beetje aan de droge kant.
★★☆☆☆

 

Een gedachte over “Vega-test | burgers part II

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.