Uit de brievenbus | Twitspring 2019

Vandaag mochten we onze pakjes voor Twitspring open maken. Het was nog even spannend of mijn pakje er op tijd zou zijn, maar gisteren mocht ik hem op de valreep van de postbode aannemen. En dit zat erin.

twitspring

Een vrolijk pakket vol leuk ingepakte cadeautjes. En wat veel, ik leek wel jarig. Ik werd hier meteen vrolijk van.
Helemaal bovenop vond ik stekjes van de graslelie, en een heleboel paaseitjes. En een lief kaartje van Gwen, die dit pakket voor me heeft samengesteld.

twit2

En dit was de inhoud van mijn pakket. Van linksonder naar rechtsboven:
Het kaartje, een siervogelhuisje, een bloemenslinger, een vlinderhanger. Washi tape, nog meer tape, twee solar lichtjes, en een mooi water- of voerbakje voor vogeltjes. Vogelhuislichtjes, een windspiraal, nog meer washi tape en stekjes.
Het was weer een feestje om het pakket uit te pakken, zoals iedere keer.

Heb je ook meegedaan?

3 gedachtes over “Uit de brievenbus | Twitspring 2019

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.