Fotoblog | Een dag naar het strand

img_3909-e1555701871759.jpgWe wilden al zo lang weer een keer naar het strand, dus toen we de weersvoorspelling van vandaag zagen hoefden we niet lang na te denken over de invulling van deze extra vrije dag. Onderweg leek het erop dat we niet de enigen waren met dat idee, het was zo druk dat we ruim drie uur onderweg waren.

Gelukkig viel het op het strand best mee met de drukte. Doordat er flink verbouwd wordt waren er wat parkeerplaatsen gesloten, waardoor het lastig was om een plekje voor de auto te vinden, maar op het strand zelf was het verrassend rustig.

img_3910

We begonnen op een terrasje. Onze ‘stamstrandtent’ bleek helaas gesloten, de eigenaren waren een restaurant begonnen op een andere locatie, maar gelukkig waren er nog genoeg alternatieven.
We zaten amper en dit werd al gebracht, zo lief. Een bakje met water en hondensnoepjes, ik vind het geweldig als er ook aan de honden gedacht wordt, dit vind ik super service.

img_3914

Tegen de tijd dat we aankwamen was het al lang lunchtijd geweest en we hadden flinke trek. Ik koos voor een heerlijke vegetarische lasagne met paddenstoelen en kaas.

Dit brutale musje wilde wel even poseren voor de camera. Overal hingen bordjes dat we ze niet mochten voeren, maar ze weten heel goed dat ze ondanks dat toch wel iets te pakken kunnen krijgen.

img_3930

Nina vond het kussentje wel erg lekker liggen.

Het was echt rustig op het strand zelf. Natuurlijk waren er wel mensen, maar lang niet zoveel als ik had verwacht.

Macho was heel nieuwsgierig naar dat bewegende water, maar toen het dichterbij kwam schrok hij toch wel een beetje.

img_3961

Toen we terugliepen zagen we zelfs nog een plek waar helemaal niemand was. Deze ‘duin’ was afgezet, toegang was verboden. Er zaten veel vogels binnen de omheining.

We hebben een heerlijk dagje gehad, en het was de file meer dan waard. Hoe is jullie paasweekend begonnen?

5 gedachtes over “Fotoblog | Een dag naar het strand

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.