Mijn favoriete theetjes van dit moment

Ik drink graag koffie, maar ben ook een echte theeleut. Toen ik een tijdje terug een Ask Me Anything plaatste kreeg ik van Saskia de leuke vraag wat mijn favoriete thee is. Helaas ben ik niet zo goed in kiezen, dus ik maak gewoon een lijstje met mijn favorieten van dit moment, in willekeurige volgorde.

Pickwick Caramelised Pear
Deze staat al zo lang ik hem ken in mijn favorietenlijstje volgens mij, en ik blijf hem erg lekker vinden. Zwarte thee met de smaak van peer, karamel en een vleugje kaneel. Ik vind deze zowel in de zomer als in de winter erg lekker.

Pickwick Aardbei
Richting de lente en de zomer drink ik graag thee met een fruitsmaakje. Deze thee is heerlijk zoet.

PNG - Lipton Groene Thee Mandarin Orange 20 stuksLipton Groene Thee Cheerful Mandarin & Orange
Een ander merk, maar Liptop heeft heerlijke groene thee. Op kantoor ligt een groene thee met citrussmaak, die is erg lekker, maar mijn grote favoriet in de groene thee is toch wel deze. Heerlijk fris.

Sportvastenkuur – dag 4 – The Active Geek

Verse muntthee
Ik hou eigenlijk niet van thee met mintsmaak, maar voor verse muntthee maak ik graag een uitzondering, dat vind ik heerlijk. Lekker om op een terrasje te drinken, maar ook heel makkelijk om zelf te maken.

 

Wat is jouw favoriete thee?

2 gedachtes over “Mijn favoriete theetjes van dit moment

  1. Vooral verse muntthee, hahaha met honing en liefst wat gember erbij, in grote pot en laten trekken 😉

    gember thee dus ook, en Jasmijn thee… maar dan wel op groene thee basis… fruit smaken heb ik niets meer mee.

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.