Gewoon even kletsen

Plof, ik zit, eindelijk. Werkdag, boodschappen, huishouden, er leek geen eind aan te komen, maar voor vandaag ben ik klaar. Dus tijd voor een avondje ontspannen met een grote bak thee, de bank, de hondjes en mijn laptop.

Mijn laptop, gelukkig doet hij het weer. De laptop zelf was niet stuk, maar in de voedingskabel zat geen leven meer. Dus toen de accu leeg was hield het op, en door tijdgebrek zat ik twee dagen zonder. Op zich niet zo’n probleem, want ik heb hem niet echt gemist. Maar ik heb een nieuwe kabel. Eigenlijk had ik vandaag evengoed geen tijd, maar gelukkig wilde vriendlief wel even voor me naar de computerzaak. Daar hadden ze hem niet op voorraad, maar er was nog een tweedehands kabel die het ook zou moeten doen. Voor een zak worstenbroodjes mocht ik hem hebben. Goeie deal wel, een nieuwe zou rond de veertig euro kosten.
Minder goeie deals worden me op dit moment aangeboden door werkgevers. Ik denk dat ik in een of ander archief ben opgegraven, opeens vliegen de aanbiedingen voor banen me om de oren. Maar goed, als ze me willen hebben mogen ze wel iets beters bieden dan een soortgelijke functie met slechter salaris.
Nu ik weer met mijn laptop kan werken zit ik eens te kijken bij de webshop met het blauwe mannetje, ik heb nog een paar cadeaubonnen die ik mag uitgeven. En ik heb gewoon geen idee. Dan heb je het consuminderen wel een beetje uitgespeeld toch? Oke, er zijn wel een paar boeken die ik graag zou willen hebben, maar ik heb nog zo veel, ook ongelezen. Knutselspullen dan? Idem. Iets voor in huis? Heb ik eigenlijk niet nodig. Goed, dat ze daar geen kleding verkopen speelt wel een beetje mee. Toen dacht ik nog, dan lever ik ze in op die plotter die ik zo graag wil, scheelt toch weer. Blijkt die daar gewoon minstens het bedrag wat ik aan bonnen heb duurder dan op sommige andere sites. Dat is ook zonde natuurlijk. Maar die bonnen komen wel op hoor, er staan nog wel dingen op mijn verlanglijstje, ik twijfel gewoon lekker verder. Ik heb ook nog VVV bonnen, maar die kun je ook op steeds minder plaatsen inleveren.
Nog een dagje werken, en dan is het weer weekend. Heerlijk, het wordt mooi weer geloof ik, dus ik ga lekker in de tuin aan de slag. En nu lekker mijn boek erbij pakken. Fijne avond!

Heb jij nog leuke weekendplannen?

6 gedachtes over “Gewoon even kletsen

 1. ja, leuk! ik moet ook nodig weer een nieuwe klets blogje plaatsen. Altijd wel gezellig.
  Ik kreeg laatst ook een aanbieding voor soortgelijke functie dan nu, met een loonbod waar ik even hartelijk om moest lachen. Heb ze maar gewoon op een nette manier bedankt ­čÖé

  fijn weekend! De mijn zit bommetje vol met leuke afspraken en waar ik nog wat geknutsel aan mijn carnavals pak tussen moet vrotten.

  Like

 2. Leuk altijd hoor zo’n kletsblogje. Succes met het opmaken van je bonnen. Dit weekend rustig aan, voorbereiding op een drukke werkweek (voorjaarsvakantie) en onze verjaardag. En vandaag naar de verjaardag van een lief vriendinnetje<3

  Fijn weekend!

  Like

 3. Ik heb zojuist het nieuwe album van Rowwen H├Ęze besteld bij het blauwe mannetje, jammer dat ik dit niet eerder las anders had ik wellicht een bon van je kunnen overnemen…

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.