Gewoon even kletsen

blaDe vakantie zit er weer op en de feestdagen zijn al weer even voorbij. Januari, dat is toch wel een beetje de maandag onder de maanden, vind je ook niet? Gelukkig staan er al weer een paar leuke dingen op de planning.

Het Feest van Licht zit erop, en man, wat had ik onderschat hoe vermoeiend dat zou zijn. Ik dacht, van tevoren lekker sporten, beetje uitslapen, daar had ik me toch een beetje op verkeken. Vaak was er in de ochtend toch weer iets wat gedaan moest worden waardoor minimaal één van de twee eigenlijk nooit ging lukken. En dat uitslapen, hooguit tot half 9, dat bleek gewoon hartstikke nodig, want die lange dagen waren best vermoeiend. Maar het was leuk, en voor herhaling vatbaar. Oke, niet alles was leuk, maar ik hou niet van namen en shamen op mijn blog, dus daar ga ik het niet verder over hebben hier. Het was leuk.
En bijna meteen daarna begon het gewone leven weer. Dat was even wennen hoor, weer op kantoor. Leuk om iedereen weer te zien hoor, daar niet van, maar mijn vakantie had best nog iets langer mogen duren. Als extraatje ben ik ook nog eens hartstikke verkouden en schor geworden, heerlijk.
Gelukkig is het nu maar voor even, want we gaan er nog even een midweekje tussenuit. Wanneer precies horen jullie achteraf wel, maar het duurt niet lang. Mede dankzij mijn kerstpakket, waarmee ik voor een cadeaubon koos. We gaan naar Limburg, even lekker echt op vakantie. Dit was meteen de eerste keer in mijn leven dat ik een vakantiehuisje geboekt heb. Naast deze mini-vakantie plande ik ook nog een etentje met mijn zussen, een soort verlate kerst- of nieuwjaarsdag bij mijn ouders en natuurlijk vier ik deze maand ook mijn verjaardag. Wordt januari toch nog een beetje interessant.

Hoe is het met jou?

5 gedachtes over “Gewoon even kletsen

  1. Leuke dingen heb je meegemaakt en leuke dingen alweer in het vooruitzicht. Het is juist, jij verjaart niet zo heel veel vroeger dan ik 😉 En ik geloof dat we zelfs beiden even oud worden!

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.