Afgelopen week… #174

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

♥ Afgelopen week in eten
Dit weekend ging de barbecue aan. En de rest van de week aten we onder andere bloemkool, spinazie, doperwten met worteltjes en pannenkoeken. Als lunch probeerde ik een pita gevuld met kaas en jalapenos, en dat was ook erg lekker.

♥ Afgelopen week in dagelijkse dingen
Ik was iedere dag aan het werk. In de avond was ik vooral buiten bezig, of lekker met de hondjes aan het wandelen. Ik ontdekte een pluktuin op nog geen 1,5 kilometer bij huis vandaan, dat had ik nooit geweten. Mooi initiatief!
Maandagavond volgde ik een workshop over de vier elementen. Erg interessant.
Ik ging ook naar de kapper, dat was weer hard nodig eigenlijk. Iedere keer neem ik me weer voor om de volgende keer minder lang te wachten, en iedere keer gebeurt er weer iets waardoor het toch weer lang duurt. Maar ik ben weer tevreden, kan weer een tijdje mee.

img_1314
Ik las drie boeken uit, maakte weer eens een kleurplaat, en een privacyverklaring, en solliciteerde intern naar een mooie functie. Best spannend. Nina ging in bad, want ze was onder de piesstraal van Macho gaan staan en we hebben onze nieuwe vloer uitgezocht. En dit weekend waren we elf jaar samen.

♥ Afgelopen week in stappen
58.452

♥ Afgelopen week las ik
Ik las Studie van Gif uit, en las de twee volgende delen, Studie van Magie en Studie van Vuur ook meteen daar achteraan.

♥  Afgelopen week in sport
Veel wandelen en fitnessen.

♥ Afgelopen week schreef ik
Weinig. Ik maakte een nieuwe mini bucketlist voor de komende maand en deelde wat ik de laatste tijd op Netflix uitspookte.

Hoe was jouw week?

Een gedachte over “Afgelopen week… #174

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.