Mei Mini-bucketlist

meiApril vloog voorbij, het was een drukke, maar zeker leuke maand. We hebben inspiratie opgedaan voor de nieuwe vloer, het was Koningsdag, en we hebben zelfs de eerste zomerse dagen gehad. Tijd voor een terugblik op mijn doelen.

Ik wilde twee boeken lezen. Dat is helemaal gelukt, het werden er zelfs vier. Daarnaast wilde ik beginnen met de moestuin. Die kan ik ook afvinken, het begin is er zeker. Ik kocht peperplantjes, aardbeien en spitskool, en kreeg nog een stapel moestuintjes van de Albert Heijn. Op een paar door slakken aangevreten koolplantjes na doet alles het super. Als laatste doel wilde ik een nieuw recept uitproberen. Daar is het helaas niet van gekomen, dus die neem ik mee. Ik heb wel mijn eerste volledig vegetarische barbecue gehad, dus ik heb wel geëxperimenteerd.
Voor de nieuwe maand heb ik natuurlijk ook weer een aantal doelen:

♥ Een nieuw recept uitproberen dus, die neem ik mee vanuit april. En als het lekker is zal ik het natuurlijk hier delen.

♥ Het dressoir opruimen alsof we gaan verhuizen. Dat wil zeggen, hij gaat helemaal leeg, en van alles gaan we beoordelen of we het bij een verhuizing mee zouden nemen. Zo niet, dan gaat het weg.

♥ De definitieve keus maken voor de nieuwe vloer. We hebben een paar dingen gezien en we zijn er nog niet helemaal uit, maar deze maand willen we in ieder geval de knoop doorhakken.

♥ Mijn privacyverklaringen op orde brengen. Maar eigenlijk is dat een inkoppertje, want dat moet sowieso deze maand gebeuren.

Heb jij doelen voor de komende maand?

7 gedachtes over “Mei Mini-bucketlist

 1. Die privacy verklaring, het zal allemaal wel… echt hoor, schiet mij maar lek bij tijd en wijle, maar oke.. 😉

  Altijd fijn als je doelen haalt en dan ook nog meer doet of in dit geval leest. Hier heb ik een haakwerk weer af, en mijn boek deel 2 de reiziger uit gelezen, maar er is nog zoveel meer te doen, en zonder plannen, zoveel gedaan de afgelopen maand, de highlight is de prestatie van mijn dochter natuurlijk, dat ze haar zoon op de wereld heeft gezet…

  Komende maand, 6 mei is ze jarig en ga ik weer naar huis, verder, werk weer bezoeken, beschuit uitdelen, wie weet mijn kleinzoon even mee nemen, zien of ik van dag kan wisselen, en verder, er staat van alles op de planning, maar wat en hoe, nog geen idee…

  X

  Like

   1. Dat is waar, maar ik doe er zelf niets mee verder, en wat anderen doen zoals wordpress, daar heb ik natuurlijk weinig zicht op… bijv. 😉

    Like

 2. Het staat je vrij om bij mij te kijken naar de privacy-verklaring en daar uit te halen wat je kunt gebruiken. Ik had er een standaard-verklaring voor gebruikt (die zijn er, daar kun je op googlen) en die aangepast.
  Ik denk eigenlijk zelf ook over een blogpost speciaal over wat een blogger allemaal kan inzien via WordPress. Want voor mij is het zo duidelijk wat een admin of webmaster kan inzien, en moét inzien ivm security, daar hebben digibeten geen benul van 😛
  … ook de mensen die de privacy wetgeving hebben opgesteld, europees gezien, zijn volgens mij niet in staat de gevolgen in te zien. Maar goed. Succes 🙂

  Like

  1. Dank je! Ik ben er gisteren al wel mee begonnen, moet hem nog even goed doornemen en kijken of het echt alles dekt, maar ik zal hem eens naast de jouwe leggen 🙂

   Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.