Gezien op Netflix

indexHet is al weer een tijd geleden dat ik deelde wat ik de laatste tijd heb gezien op Netflix, dus ik vond het wel weer tijd worden voor een overzichtje. Want dat het zo lang geleden is komt niet doordat ik niks gekeken heb.

Easy A
Ik zocht een film waar ik bij kon lachen en waar ik niet te veel over na hoefde te denken, en Easy A stelde niet teleur. Over hoe roddels vreselijk uit de hand kunnen lopen. Een ouderwetse highschool-film, precies waar ik op dat moment zin in had.

Friends
Ik denk dat bijna iedereen Friends wel kent. Vroeger heb ik er maar een paar afleveringen van gezien, wij hadden alleen 1, 2 en 3 en buitenlandse zenders, dus ik kon het niet ontvangen, maar wat ik me ervan herinnerde vond ik leuk. Nu de serie op Netflix staat had ik alle tijd om in te halen wat ik gemist had, en ik vind het jammer dat het afgelopen is.

Jenny’s Wedding
Na Easy A werd deze me getipt door Netflix. Jenny gaat trouwen met de liefde van haar leven, maar als haar ouders erachter komen dat het geen man is zijn ze nogal in shock. Ik verwachte een romkom, maar het was meer een drama. Eigenlijk vond ik het best heftig zelfs, ik heb het niet de hele film droog gehouden. Wel een aanrader met een goed verhaal.

Shadowhunters
Het derde seizoen is begonnen! Ik heb deze serie al eerder genoemd, na het tweede seizoen was het een tijdje onbekend of  er een derde zou komen. Maar begin deze maand is het derde seizoen begonnen, en iedere week komt er een aflevering bij. De serie blijft goed vind ik. Het verhaal is losjes gebaseerd op de boeken van Cassandra Clare, maar verloopt wel heel anders, waardoor de serie spannend blijft.

Sydney White
Een moderne versie van het sprookje van Sneeuwwitje, over een jonge studente die in de voetsporen van haar overleden moeder wil treden door lid te worden van haar studentenvereniging. Erg vermakelijke film.

 

 

5 gedachtes over “Gezien op Netflix

  1. Friends: ik heb er een haat-liefde verhouding mee. Ik heb er nooit echt zin in, maar als we dan kijken, dan giechel ik wel heel veel. Gelukkig zijn we nu even overgeschakeld op Monty Python. Die hebben we ook compleet op dvd (net als Friends), maar het is toch wel makkelijk om even een aflevering via Netflix te kijken.
    Oh! En Lost in Space is best een aanrader na een langzame eerste aflevering.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.