Afgelopen week… #173

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

♥ Afgelopen week in eten
We aten eigenlijk best wel standaard. Spinazie, bloemkool, sperziebonen. En we aten een avond lasagne. Niet super bijzonder allemaal maar wel erg lekker.

♥ Afgelopen week in dagelijkse dingen
Op Koningsdag na was het eigenlijk een erg rustig weekje. Ik heb vier dagen gewerkt, en in de avonden lekker gesport en gewandeld met de hondjes. Verder vooral veel tijd voor mezelf genomen, wat ook wel eens fijn is.
Koningsdag was druk, we stonden op een markt. We staan daar al jaren met Koningsdag, dus mensen kennen ons. Het was zo druk dat ik pas aan het eind van de dag tijd had om te plassen of te eten, en toen het echt afgelopen was kon ik bijna niet meer op mijn benen staan. Daar hou ik van, zulke schminkdagen. Er zijn geen foto’s, want daar had ik ook geen tijd voor.

img_1282
Het weekend was weer erg rustig. Lekker uitslapen, wandelen, rommelen in huis en in de tuin en vooral lekker bijkomen van vrijdag. En tussen de buien door nog even met de hondjes naar het bos.

♥ Afgelopen week in stappen
69.541

♥ Afgelopen week las ik
Niet zo veel, maar ik las verder in Studie van Gif.

♥ Afgelopen week in sport
Veel wandelen, en fitness.

♥ Afgelopen week schreef ik

Ook niet zo veel. Ik liet zien wat er in mijn EPIC pakket zat, schreef een recensie over Zondagskind en gooide een Ask me anything erin.

Hoe was jouw week?

7 gedachtes over “Afgelopen week… #173

  1. Weet je, zelfs als je voor je gevoel niet ‘bijzonder’ eet, is het toch leuk om te zien dat je ‘gewoon’ lekker sperziebonen en spinazie hebt gegeten. Zelf vind ik gewone sperziebonen hartstikke lekker. Ik kook ze vaak zonder zout, dan kan ik wat boontjes apart houden voor de hond en de katten. Want die zijn er gek op en het is ook gezond voor ze. Wel gekookt, hoor! En als je dubbel kookt, dan kun je afgekoelde boontjes ook lekker verwerken in een salade de volgende dag (voor de lunch, bijvoorbeeld?).
    Koningsdag lekker op de bank gehangen en films gekeken! Ook wel een beetje gelezen hoor, maar we hadden gewoon zin om te bankhangen en lekker tegen elkaar aan te kruipen. Af en toe zo’n hang-dag is heerlijk.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.