#30DayBlogChallenge: TV programma’s waar ik aan mee zou willen doen

imageAls kind wilde ik altijd graag eens meedoen met een spelshow. De Droomshow leek me fantastisch, maar ik zag mezelf ook wel staan bij Lingo of Get The Picture. En de Natte Neuzen Show. Als we een hond zouden krijgen dan mocht ik van mijn moeder meedoen, maar die hond kwam er natuurlijk nooit.


Tegenwoordig kijk ik nauwelijks nog spelshows eigenlijk. Maar er zijn wel een aantal andere programma’s waar ik aan mee zou willen doen.

Mythbusters
Het lijkt me zo leuk om zulke bijzondere, soms bizarre theorieën te testen. Ik keek graag naar dit programma, jammer dat het gaat stoppen. Maar mochten ze ooit besluiten om een nieuwe serie te gaan maken dan meld ik me graag aan voor het team.

Expeditie Robinson
Ik denk dat ik er als één van de eersten uit zou liggen, want ik geloof nooit dat ik goed ben in die proeven, maar dat neemt niet weg dat het me een ontzettend gave ervaring lijkt. En dan bij voorkeur in de oude stijl, met het echte overleven op een eiland.

Get The Picture
Ja, die blijft toch staan. Mocht dat programma terugkomen dan geef ik me zeker op. Een stukje nostalgie, en vanuit de woonkamer was ik er best goed in. Ik ben wel benieuwd of dat ook zo is op het moment dat ik er zou staan, vast niet.

Een detective
Geen specifiek programma, maar ik wil een keer lijk spelen.

Waar zou jij wel eens aan mee willen doen?

9974

6 gedachtes over “#30DayBlogChallenge: TV programma’s waar ik aan mee zou willen doen

 1. Jij noemt allemaal programma’s die ik niet eens ken of heel vaag ooit een stukje van gezien, hahahaha

  Op de detective na, maar in welke zou ik nu willen, miljoenenjacht? Nee zonder dollen, geen idee… Misschien een woonprogramma? Dat anderen mij hebben opgegeven voor een goede make over? 😉

  x

  Like

 2. Mij lijkt het Expeditie R. ook leuk. Eerder om te zien hoever ik zou komen. Die gekke opdrachten verlies ik natuurlijk direct. Maar het overleven opzich hahaha…
  Verder zou ik graag mee willen werken aan natuurdocumentaires. Inspreken van deze films of daadwerkelijk onderdeel uitmaken van een team. Maar dat is waarschijnlijk niet helemaal een antwoord op je vraag.

  Like

 3. Mythbusters!!!! Gaaf! Get the picture was ik alweer helemaal vergeten. Volgens mij keek ik daar iedere dag naar. Ik zou toch een keer naar Lingofilmpjes willengte. GROEN GROEN!!!

  Like

 4. Hahaha. Wat is toch de aantrekkingskracht tot het spelen van een lijk? Dat LIJKt me nou echt helemaal niet gezellig 😉 Sowieso sta ik niet te springen om op tv te komen. Misschien ooit als muzikant, dat lijkt me dan nog de beste optie 🙂

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.